Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebo majku ako ova zna naci bih na karti ali joj je posao da kontrira eu i natou
Nama godi što vi svi želite toliko Bosnu, ali dobit ćete šipak kao što ste ga dobijali stoljećima unazad svi koji ste htjeli vladati Bosnom.
Rusi, srbi, Senad Hadzifejzovic, Kojevic, Fahro, i Dino se ne slazu sa ovim Inzko-vim izvjestajem i dijele zajednicki stav da je za sve kriva Sebija, Bisera, Bakir, Novalic...
Incko ce uskoro pisati izvjestaje samo za 23% drzave jer Srbima i Hrvatima uopste nije potreban. Mogu oni i bez njega.
ruskinje se karaju zestoko.
Ili je svijet sasvim poludio, ili su Rusi. Još malo pa će biti da RS brani cjelovitost BiH zalaganjem za mirni razlaz.
Divlji narod kao i Srbi. Nemate vi ništa sa Bosnom niti mi sa vama. Brinute o sebi i svojim problemima.
Ortodoksni fundamentakis
Anna ja i..
Bice Bosne dok je americi u interesu hehe
Hebo Ruse više, ko ih hebe.
To RUUUSIII da vas nema trebalo bi vas izmislit
Hebo Ruse više, ko ih hebe.
nesto se ne sjecam rusa da su se angazovali da stane rat a ni dejtonskom sporazumu..znaci dejton..u americi da naglasim za ove neuke sumare,,ali bi zato sad da ureduju nekom drzavu...odjebite ali u velikim koracima ..sikter cifuti
RUSIJA, NEPRIJATELJ BiH... Prijatelj onih koji su učestvovali u agresiji i najvećim zločinima. Aferim...
Incko ne okrivljuje Srbe i Hrvate za probleme u Bosni,jer takvih u Bosni nema,oni sebe tako zovu jer imaju pravo na to.On okrivljije genocidaše i UZPovce za orobleme u Bisni,a takvih je nažalost veliki procenat,ne toliko u narodima,koliko u političkom vodstvu istih.
Znaci on koji je u Bosni ne zna nista, a ona tamo negdje daleko je svevideca! I ne znam zasto ga napada, on ionako nista ne radi!