Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta da i ima? Vi javno regrutujete plaćenike iz Sirije,Somalije,Čečenije,Bjelorusije vjerovatno ima dosta Srpskih plaćenika
Jedino mogu bh PaCovci jer oni idu u Ukrajinu jos od w014, ali za Ruse doduse. Za druge ne znam. Ne znam kako ce se Covic opravdat Rusima ako ima bh Hrvata u Azovu.
Ma dobro nam dosle bosnje u Ukrajinu. Posaljite par hiljada da vas potamane ko gamad britansku, americku, poljsku…..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mozda na ruskoj strani.nama je rata pun k
Mozda bosanskih pravoslavaca na strani Rusije na stratistu u Ukrajini. Ima smisla. Koliko je Rusa bilo ma stratistu u BIH ?
Lažu kao i Srbi isti scenarij da im Kusturica ne suflira j... Mu pas.....
Ne lazu, ima dosta slika..
Nema Bošnjaka plaćenika Bošnjaci samo idu dobrovoljno za džihad pošto u Ukrajini nema ni dž od džihada garantujem nema ni jednog Bošnjaka
je..du gof..na nista drugo kao i oni laz nas je spaisla mnogo puta..
malo šaha igrate. Skrecete pozornost sa Laktasenka.
Ruski vojnici imaju veliku parcelu na groblju iza Vraca u Istocnom Sarajevu,puno vise od 24 provjereno...
Jarane ovi rujani vise nigdje nece moci od stida i srama sta su uradili.Svi ce ih gledat poprijeko.Ja ata uradi Kgb od svog naroda.Nego traze li azile ovi njihovi iz ambasada koji su uposleni tu.Vazda je bilo da bjeze i ostaju u prosperitetnim Drzavama a zauzvrat odaju tajne sta su i ko su.
Mozda bosanskih pravoslavaca na strani Rusije na stratistu u Ukrajini. Ima smisla. Koliko je Rusa bilo ma stratistu u BIH ?
Ih koliko rusa i ukrajinaca ima kod nas zakopanih.Tamamili na ukrajini hladno i rusi i sad da hi zalim ne pada mi na pamet.
I u čemu je problem. Plaćenici ratuju za novac i njihova je stvar za koga će se boriti. U proteklom ratu u BiH i Hrvatskoj zajedno sa Srbima ratovali su i ubijali Rusi i Grci. Po pravoslavnim grobljima u BiH ukopan je veliki broj ruskih fašista a tko želi da se u to uvjeri neka ode u Miljeviće kod Sarajeva gdje se u grobovima nalazi stotinjak Rusa.
Abgdje su Srbi sto ratuju u Wagneru i dvije njihove jedinice u Donbasu i Lugansku.Od kvazi snajperista pa do kvazi specijalaca.Ukucajte u Youtube Pocuca ili Beric pa ce te vidjeti sta ih je.To je dug njihov prema njima koji su ratovali u BiH.
Jesu plaćenici ali smrdi vaši što nas Bošnjake boli k.rac za Ukrajinom i Rusijom kad su i jedni i drugi slali svoje pse rata smrdima da pljačkaju siluju i ubijaju nas Bošnjake nama su bili vezali ruke u ratu sa embargom a ovim Ukrajincima šalju šta zatraže da smo mi imali 50% naoružanja što oni dobiju davno bi se riješili smrda i ovih konstitutivnih
Kakvi dokazi? Kad USA sama ne zna šta je dokaz i napada druge države,
Pa sta i ako ratuju?? koliko hiljada Siraca ratije za ruse...
Srpski placenici, na obje strane... i za Ukrajinu i za Rusiju.
Ako tamo ima ko iz Bosne, to su Srbi u redovima ruskog genocidnog okupatora. Svoji sa svojim.