Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha pricas jedno, a i sam si svjestan da nisi upravu ! Srba je sve vise, i nikada nam nije bilo bolje u zivotu, govorim globalno, samo sto vi Bosnjaci nikako da shvatite : NAS POD JE UVIJEK BIO I BICE VAS PLAFON! zao mi vas je, ali tako je.
sta ce ga ko braniti osuda jasna osuditi sve srbiju r srpsku a mladica dati majkama srebrenice tuyle i svi drugi gradova gdje mu je sad srp junastvo
advokat MEZARJEV
90 eura po satu? Ah da i pomocnicima po 80. 650 mil duga RS.Jos im je samo ovo trebalo. Bye, bye g*e*n*o*c*i*d*n*a :)
Svaki čovjek treba da se kloni onih sa tri slova srb,grk,rus .Al ni sva tri zajedno neče odbraniti zvjer.
Nek ga brani ko god hoće. Činjenica je to da je Srba sve manje i manje, a muslimana sve više i više, iako su se oni trudili da to bude obrnuto.
NEBITNA INFORMACIJA TOTALNO!!!! I JOS RUS....PA NECE GA BRANITI TURCIN!!!
Ja sprdacine...ti si generale osudjen u mozak i netreba ti vise od toga
Lijepo te opet vidjeti Đenerale. Živjela Republika Srpska!
to mi radi