Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispravka: zlaja je bio svasta, ali nije bio u Daytonu....
Sto se trosite na \"potrosene\" eno vam NAS STRANKA pa da vidimo. Dokazujte se konkretno.
Dzaba se svadjate. Alija i Hare sa jedne strane, a Lagumdjija sa duge su samo dva lica istoga novcica. I jedni i drugi su zdusno podrzavali Dayton (I Zlaja je bio u Daytonu i nije imao primjedbi), rusili Republiku BiH i gradili Republiku Srpsku. Narod dijele na \"ljevicu\" i \"desnicu\", dok su oni jedinstveno ruse RBiH i grade za RS. Kako ih nije stid otici u Srebrenicu poslije posljednje posjete-podvale, kada su Srebrenicane nagovorili da se odreknu distirkta Srebrenica, obecavajuci im arapske pare.
ipak je sdp nekako najperspektivnija stranka na ovim prostorima, mislim da ona \"balijska\" sda stranka i njen poglavar reis ceric mnogo vise koce ovu hajmo nazvat drzavu nego iko, samo nazalost takvi ljudi se nikad nece moci iskorjenit pozz
@za crvendaca sa Malte Na totalno smo razlicitim relacijama jer je tebi zastava \"jebena\", jer tebi nedostaje komunizam gdje je \"svima vama\" bilo lijepo jer ste pljuvali po svome, cinkali svoje i radili za srbe...primali ste place da gledate ko ulazi u dzamiju jer je to neoprostiv grijeh dok su hiljade bosnjake procesuirane i zlostavljane najvise od samog tog smeca kakvo ste vi, prodate se za malo materijalnog a i danas trazite gdje da se prodate, naravno da tog metka nema jer ste u to vrijeme bacali cvijece na tenkove JNA koji su rusili BIH, Mi bi jeli Alijinim \"zlatnim kasikama\" da nije Vas a najbolja rijec za vas je SMECE, DJubre komunjarsko! Ne spominji Aliju, Ne spominji IZ i Cerica zato sto vi nemate nista sa tim, to je bosnjacko i islamsko a vi idite tamo gdje smece pripada!
Pa nisam bas siguran da je SDP dao metak za odbranu BiH, vjerujem da jeste. Ali, znam isto tako da je lider tog istog \"ZLOČINAČKOG\" SDP - a primio metak za odbranu BiH....... Ali nastranu sve to ..... za tvoju informaciju, rat je zavrsio prije 13 godina, danas ima puno vaznijih problema..... SDP je mozda oduzeo pasos, ali isto tako je i poceo graditi autoput, za razliku od Bicakcica. Oduzeo je pasos, a ovi danas su nam oduzeli normalan zivot, Glavna tema u drzavi nam je Dodik i preseravanje oko jebene zastavice, ko da nemamo pametnija posla..... (Ionako tu zastavu niko ne postuje, u Sarajevu se zvizdi himni, pa sta onda zamjerate Dodiku???) Mene danas jedino zanima kako da sa ovom platom prezivim do narednog mjeseca..... Toliko o Alijinim \"ZLATNIM KASIKAMA\"...... Ne treba nama kasika, nama treba hrana, a moze se jesti i rukama...... A za vrijeme \"diktature\" Ćopavog Broza nam je svima bilo lijepo, i svi su nas u svijetu postovali..... Nisi znao sta je to viza, red pred ambasadom........ Česi, Mađari, Bugari i ostali su bili za nas bijeda... A danas..... Oni su u EU, a ti i slicni tebi bavite se temom ko je vise metaka ispalio...... Bas je bio gad taj Broz..... Ali ti vjerovatno imas famoznu zlatnu kasiku koju ti je Alija obezbijedio, pa sa njom onda slobodno mozes konzumirati sranja u kojima danas zivimo..... A ja odoh da jedem becku sniclu, prstima... :)
Poslije Fikretovih izdajnika iz Kladuse ovo mi je najmrza skupina ljudi. Ova banda crvena i zlocinacka, sljedbenici monstruma copavog Broza koji je gradio \"gole otoke\" i kriv za desettine hiljada ubijenih bosnjaka, svaki da izdaju neka saopstenja u borbi za vlast a znamo kakvi su bili kad su bili na vlasti; poslali alzirsku grupu, oduzeli dip.pasos najvecem bosnjackom sinu i sl. i svaki dan rade na razjedinjavanju bosnjackog bica. U ratu nisu uradili nista dok se SDA u okviru svojih mogucnosti spremao za odbranu oni su bacali cvjece na tenkove JNA...danas ne mogu uzeti glasove od nikoga osim od bosnjackih slijepaca...NEKA MI NEKO POKAZE PUSKU ILI METAK KOJI JE SDP DAO ZA ODBRANU BIH!!!!!........KOLIKO SRBA GLASA ZA SDP!!! NIKO!!!! samo gledaju da uzmu bosnjacke glasove!