Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pardon zaboravili ste još predložiti kojeg tužioca da ne daj Boze ne dodje pogrešan ?
@Rabbit Ovo je propust u sistemu primarne zdravstvene zastite. On nije ni dosao do klinickog centra. Ovo se nije trebalo dogoditi, po logici, ali nek istraga pokaze. Svaka istraga je bolja nego nikakva. Ako nista opomenuce druge u sisitemu da mogu doci pod istragu. Par istraga ce sigurno dobro doci.
Sebija Čaušesku se zabarikadirala i zamaskirala na Kliničkom, neda da pacijent pridje gore da se ne bi zarazila. Kapije Klinickog zatvorene danima. A salje mlade doktorice iz ambulanti sa djecom da se zaraze. To Sebija Izmetbegovic radi od ljubomore sto je crkotina ostarila.
Udara sebijica po dr. Dizdarević jer je žena ko Senada na faceu rekla da sebijica nije ni dr ni rukovodilac koji je potreban u ovakvoj situaciji a ni inace. Dno dna sebijice. Izvini sto ti ime pisem malim slovima, nije bilo manjih. Bindo
Sve dok je SDA hobotnica na vlasti nikad se nista nece otkriti ni rijesiti mamicu im njihovu
A ja bih se na njihovom mjestu stvarno plasio Boga.
Vi ste zavrsili, jos malo !!!
Kakve veze ima kada je došao u kcu pa ne dovodde oni pacijente već dom zdravlja šta ba pljujete više na kcu dođe čovjek u hitnu s teškom upalom slijepog crijeva oni ga pošalju kući daju mu čuda za bolove i kažu kako ima stomačni problema itd i na kraju kada opet dođe kada se sve razlilo po stomaku onda šalju u kcu naravno kada je kasno i kada tu čovjek umre ko je kriv što na vrijeme nije poslan. KADA PLJUJETE NA TU USTANOVU SADA KCU PLJUJETE I NA OBIĆNE RADNIKE I MEDICINARE
Sebija , Adem Zilihic , prof.dr Mehmed Kulić treba da odgovaraju po osnovama ne pružanja liječničke pomoći, te za ubistvo iz nehata. Pa 13 dana se lijecio jer mu niti kcus, niti dom zdravlja , niti hitna pomoc nisu pruzili med.uslugu. Covjek je molio/kumio gdje je mogao i sta.
Molim tužilaštvo da pokrene istragu za odgovornost Sebije jer ne želi da liječi dijete.
Tako to radi SDA kad neko od njihovih mocnika pokusava oprati ruke.--mnogi poznati slucajevi nisu rasvijetljeni gdje je god Bake i SDA i njihova klika,.. Sad je eto svak drugi kriv samo Sebija nije.........Ljudi pa Sebija je najbolji menager na svijetu ona izvozi finalno zavrsene i precizno obradjene Medicinsko osoblje, Ljekare, Doktore, Specijaliste, Primarijuse, a ostavlja nam SIROVINE KOJE VLADAJU OVOM ZEMLJOM.
Smijurija, drzavnim tuzilast om upravlja drzavna firma, navodi sta drzava treba raditi. Causevsku je mala maca bio
Ovo je propust u sistemu primarne zdravstvene zastite. On nije ni dosao do klinickog centra. Ovo se nije trebalo dogoditi, po logici, ali nek istraga pokaze. Svaka istraga je bolja nego nikakva. Ako nista opomenuce druge u sisitemu da mogu doci pod istragu. Par istraga ce sigurno dobro doci. U svakom slucaju vrlo je cudno sta se dogodilo s obzirom da se radi o doktoru koji bi najbolje trebao znati sta treba raditi.
@PRAVAISTINA2 .........kako bilo da bilo ovo je kompletan horor
Mislim da je krajnje vrijeme da se nesto poduzme po ovom pitanju. Uprava KCUS-a je puna zla, koje bi joj trebalo istjerat’, a dobro utjerat’!
sumanute ideje oligarhijske dezerterke iz familije Izetbegović,koja je specijalizirala po Zagrebu i Istanbulu dok je Zehra radila u ratnoj bolnici
Čuj, što namjeravaju svaliti na dr. Dizdarević? Pa da je doktor Pašagić mogao doći do Podhrastova regularnim putem, ne bi je zvao privatno!! Naravno je to da se pokuša izboriti za svoj život.
Koji snobovi za nepovjerovat, fataju se za slamcice i pokusaju krivnju prebacit nekom drugom, kao i uvijek jer naravno imaju iskustva. Ima nesto sto se zapisnik i pregled tele poziva, i naravno vidit ce se datum, vrijeme poziva, broj, i trajanje istog, i vrlo je lako utvrdit ko je bio s druge strane. I kako su reagovali.
Zašto? Jer je žena položila Hipokratovu zakletvu pa htjela pomoć bolesnom??? Da Bog da ti za lijeka trebalo Sebija...
Naslov treba biti "Sebija traži da tužilaštvo proširi istragu"