Općinska organizacija Ilidža
30
Rukovodstvo i članovi SDU-a prešli u SDP
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovi se odcijelipili od SDPa, napravili SDU, da bi napustili SDU i vratili se u SDP. Vela havle
bravo intelekt1 OVDJE JE CILJ SAMO FOTELJE ZAUZETI I NISTA DRUGO, NEMA PROMJENA DOK JE CILJ SAMO FOTELJA, A TO SMO VIDJELI U OVE 2 GODINE POD VODSTVOM SDP-a . A za Fahra ne bih nikada u svom zivotu glasao dosao s kesom u Bosnu i sad ko lafo on gazda meni neces biti ja radije odoh iz Bosne ako on dode na vlast
Za sve one koji su procitali viejst na portalima kako je 350 clanova SDU preslo u SDP nek znaju da je to demantovano i da su istina je presla 3-4 clana a razlog im je bio promjena loga to jest izgleda ruze koja vise ne podsjeca na komunisticku partiju vec na multietnicnost BiH i social-demokratiju!!...
Ovi iz propale stranke i njihovih neuticajnih strujnih medija za dzeparac moraju i pisati lazljive i klevetnicke komentare, te lupati minuse.
Ko god na vlasti osim SDA, najgora partija ikada u Bosnjaka a i sire
Vidi ima ovih SBIH-ovaca ovih 19 + TV-1 . Mašala
što je više klevete i laži SDP-e nam sve draži i draži. Neka se ne brinu oni što kažu da neće više glasati za SDP-e. Znamo mi da vi nikada niste ni glasali za SDP-e i da ne pripadate onoj \"maloj\" grupi od njih 280.000 koji jesu i koji će opet glasati. Glupani ne pravi se Država za čovjeka za godinu dana a pogotovu država po kojoj 20 godina urininiraju nacionalisti, kriminalci i hohštapler svih boja i nacija. Pa 20 godina krčmite što su Tito i partija napravili ali nema veze mi smo tek došli. Ne odlazimo mi tako lako. SMRT FAŠIZMU - SLOBODA I SDP-e NARODUi
Ilidza je jedna od rijetkih uspijesnih opstina u BiH. Nisam simpatizer SDA ali mislim da je od Daytona do danas doslo do vrlo velikih pomaka i uspijeha na Ilidzi. Mislim da sadasnje lokalne vlasti na Ilidzi rade solidano soj posao.
to su oni koji se povijaju kako vjetar puse sada svi oce sdp ali zato kada zlaja uzijani na sljedecim izborima opcim pa bogami vec sada na lokalnim izborima kako ce da idu svi to je tako kod nas u pitanju je egzistencija a i ide se tamo gdje se mopze malo vise zagrabiti dok je taj subjekt na vlasti.
SDP je jedina svijetla partija u BiH. I jedino sa SDP partijom BiH moze opstati to je i vama maloumnim podanicima SDA partije jasno.
zar sdp nakon silnih obecanja uopste ima obraza da se kandiduje i ponovo preko ftv-a narodu prodaju maglu dok je ovaca bit ce i vune...glasajte \"za funkcionera\"
Nije teško udružiti i četh.nike i ustha.še i parth.izane do osvajanja posljednjih 15 fotelja.
Ti ljudi što su se žalili na šine imaju po t ri razreda srednje škole .
Ljudi, 12.aprila je na SDU.ba izašlo kako je rukovodstvo stranke raspustilo ove ublehaše i dalo im nogu. I evo sad se priklonili Zlaji, njih nekolicina. Budite upućeni, čitajte, a ne samo sa jednog zvora sve primati. Ovo su obični miševi. Vrijeme je za pravu socijaldemokratiju! Vaš SDU
i pridružili se Projektu promjena za Ilidžu koji predvodi SDP BiH. -hahahaah kojih ba promjena, jel kao 2010? nekad se bolesno tkivo mora odstraniti da bi se moglo opstati i napredovati...ko sada ovih dana pristupi SDP taj 100% ima ne zaposlenu ženu i dobre veze sa vrhom sdp-a...e čuj projekat promjena...al ga mjenjate vi i sda svaka vam dala :)))))))
SDU BiH je u proces reorganizacije općinskog odbora na Ilidži ušla prije tačno dva mjeseca, s ciljem podizanja nivoa aktivnosti i ukupnih kadrovskih kapaciteta, što je i transparentno objavljeno nedavno i na web portalu www.sdu.ba. Kako bi se što bolje i kvalitetnije izvršio prihvat novog članstva čiji je broj u konstantnom u porastu na području općine Ilidža, Predsjedništvo SDU BiH je za ovaj zadatak povjerilo dr. Muji Hošiću, vijećniku SDU BiH u OV Ilidža. Nažalost nezadovoljni svojim statusom i ovakvim razvojem situacije, pet, šest pojedinca iz rukovodstva OO SDU BiH Ilidža su odlučili da napuste SDU BiH i da pri tom sa sobom povedu kompletno članstvo. To im nije uspjelo, tako da su na kraju iz SDU BiH otišli sami.
sda je od ilidze napravila da na nesto lici sad reketasi hoce da se prave pametni