Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covicev i Dodin igrac...zna se to
Kako da nismo napredovali. u BiH imovinu pojede maca!! Pa izvolte investirati?! ahahaahaha
klan dodik, covic i fahro corleone direktno kontrolisu rad suda BiH, tuzilastva i vstva preko celavog bobana rajovica i masne ruzice
i opet za 6 mjeseci poslace neku budalu koja ce izjaviti isto
Ženevjeva bona... Jes išla na klepe sa Dalidom i Meddžidom?
Pišam ti se Ruiz-Calavera u usta lažljiva, tebi i tim tvojim suradnicima...comprehend
Zašto nije navela ni jedan primjer napretka. Nema ga, draga gospođo. Počev od ministra pravde (profesor latinskog WTF??) , koji je tu upao kao sa, krušje, pa nu drugi upravljaju ministarstvom, zatim sudova, koji zatapkavaju predmete, pa najgori od svih Sud BiH, gdje.j..e lud zbunjenog. Gdje vladaju klanovi i nepotizam kozmičkih razmjera. Uglavnom kao i svuda. Cirkus, jad i bijeda.
DOBRA ROBAJA U BOSNI A STARA ?
Smanjiti plate politicarima na prosječnu platu u BIH i onda ce poceti raditi u korist drzave da bi i njima bilo bolje sutra !!!
Onda ste dobro slijepi kod ,,ociju,,ili,,necete da vidite,,😋
Kakvog napretka, u iseljavanju stanovništva?