Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako isto Njemci i Kanađani poigraju kolo na protestima.
Jesul trazili da se smanji uhljeb administracija? 30% RUDARA RADI za 70% uhljebara uz rudnika.
Fadil: Moj narod je sit i zadovoljan. Čak i na protestima igra kolo.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Znaci kupit ih za janje i gajbu pive, je*lo vas kolo. Ponizavate sami sebe ovako. Kako glupa skupina, katastrofa.
ovo mi djeluje neozbiljno jer vama do kola i muzike u takvoj situaciji ili neko vas pokusava razhebat budalastinama..uozbiljite se bitna vam je igzistencija a veselit cete se kad dodju bolja vremena...to mi je kao da si otisao na sprovod pa zaigrao kolo
Mislim da kad se kolo igra nesto se slavi.Ne znam sta se ovdje slavi smanjenje plate mozda.
Hljeba i igara
Udri brigu na veselje
I kako onda da vas iko shvati ozbiljno?!
Igraju zikino kolo,jos im Ceca fali da zapjeva,Bosnjo,Bosnjo nikad tobe doci.
Budali more do koljena,nek oni igraju kolo a djeca im gladna.Stranci kad ovo pomisle kakav je ovo cirkus,protestuju a vesele se.
Naša Bosanska glupost. Čuj poigrali kolo,znači da će ih ozbiljno shvatiti.
hahahaha da nije smiješno bilo bi žalosno
Dodo časti harmonikom!
Pravdu i pare trebaju tražiti u Briselu i Vašingtonu, oni su nam servirali ovu nakaradu od nazovi države, kojoj je očigledno došao kraj. Nakarada više nije sposobna obezbjediti ni potrebe svojih budžetskih korisnika. Kreće završna otimačina od naroda. Samo gledajte šta slijedi
Danas je objavljen najnoviji podatak koji kaže da se u smrdljivom genocidnom entitetu izjednačio broj penzionera i radnika. Heeej, halooo, jednak broj penzioner i radnika. Sve ovo treba ukinuti već sutra.
Vlast se već ozbiljno okomila na obrtnike, mala i srednja preduzeća, dušu im vadi raznoraznim inspekcijama, kovid mjerama i izmišljenim propisima. Sve će ih pozatvarati. Istovremeno su istjerali policiju na gudure od cesti da narodu izvuku zadnju paru. U genocidki ima više posađenih radara od stabala a u Pederaciji su uveli noćno nišanjenje radarima.
Katastrofa... I onda se pitamo zasto nas vlast jashe. Pa kako nas nece jahati kada smo neozbiljni i ne znamo ni protestovati. Dodjes i protestujes za vece plate i bolje uslove rada i onda igras kolo. I misle da ce im vlada popustiti njihovim zahtjevima nakon odigranog kola. Da Bog da im nista ne ispunili i kao pop..ani se vrate kucama, pa sljedeci put nauci kako se prave protesti i kako da se izboris za svoja prava.
Eto za koga glasas stoko...ni na posao ne dolaze.
Veće zemlje ne ukidaju termoelektrane na ugalj,a kod nas stranac kad kihne poslusamo.Zato ćemo imat enormne cijene struje,lafo solar i vjetar je alternativa. Velika podrška rudarima.
Svašta sam vidio od svog naroda, što se sam zna poniziti to nezna ni jedan narod....šta više da se kaže,...?