Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rudarska mafija! Čast kopačima kojih je najmanje u rudnicima i kojima jedino treba udovoljiti i povećati platu. Administrativci, mrš!!!
Ovo se desi kad radnici krenu upravljat preduzecima a ne direktori.. da im krenu dijelit otkaze, vidio bi kako kopaju i kako se norme ispunjavaju
A umjesto rezultata, oni se jos natovarili elektroprivredi na grbacu, da ih oni hrane.. sad ne moraju ni kopat, dok god ima struje ima i njima plata.. vec smo probali "radnicke samouprave" u jugoslaviji i drzava je bankrotirala.. direktori i gazde postoje s razlogom... autoritet postoji s razlogom
Proizvodnja NIKAKVA, broj radnika TRI PUTA VECI NEGO STO IH TREBA, protiftabilnost u MINUS...al trpaj pare poreznih obaveznika u rupu bez dna..
Ja neznam tko koga ovdje laze ali u Kreki nije bilo nikakvog strajka pa ni onog od 1h. Rudari su potpuno normalno radili kao i svakog drugog dana.
Bože dragi koliko je samo Z L I H ljudi u ovim komentarima. Zar je ovoliko zla među nama. Nema nama napredka.
Potpisujem 100% zli,nepismeni i glupi
Kome god se ne svidja posao, moze dat otkaz i naci posla negdje drugo... kalav je vise ovo bezobrazluk
SDA alkoholna brigada
A vi ste fujdina alkoholna i narko brigada
Rudnici su postala prijetnja kompletnoj federaciji ,pod hitno stečaj sprovesti i ono što je zdravo okrenuti tržištu ili ćemo svi na kraju propasti.
Fuadeee odvlokiraj ljudima račun
Administracija je kriva za sve. Svi sute i onda rudari puknu. Usutkaju ih sa stojom dvije vecom platom a ovamo minusi desetine miliona...sve privatnici dajte, nesposobni ste!!!
Andelija,sarajlic,i sve uprave rudnika bi trebale imati najmanje 200 godina zatvora da je pravna drzava .uprave unistise rudnike na celu sa andelijom,i onda nevaljaju radnici..radnik koji neizvrsava svoje obaveze treba provesti disciplinski postupak od strane uprave i tako se rijesiti neradnika ako ih ima kako rece andelija..tuzilastvo gleda njihov kriminal tezak stotine miliona maraka
Ima rudara iz Azije, šta mislite da njih angažujete....m...cu vam kapitalističku.-
Zašto ne? Treba neki glavonja da ucjenjuje kompetnu federaciju.Rudari su precjenjni bez razloga
Rudari ce krciti ssume,nece opstinama placat poreze? Mozemo li se i mi privatno s kamionom natovarit cumura da nikom nista ne platimo?
Nazalost manipulisu rudarima kao s malom djecom. Pola ih je neradnika a pola politicki instruirano. Zamisli nakon svih godina marifetluka manipulacija kradja i ko zna cega sve oni dosli Fudi pred gradsku upravu da se zale??? I blokiraju autoput… uzas!
Sad će tu KF obmanuti javnost i izaći kao superheroj, ja vas blokiram, ja vas odblokiram, već poznata finta. 😂