Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udaraju borce, sutimo, udaraju rudare sutimo, plin poskupljuje sutimo, plate niske sutimo, oni svoje zaposljavaju i pravdaju patriotizmom, sutimo... Do nas je!
podrska ratnim profiterima i njihovim policijama...dole rudari i svi posteni radnici i gradjani...
dobricovjek Narod je zasluzio ovakvu vlast (Cast izuzetcima)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako nam i treba kad osuđenog kriminalca biramo u vlast.
@Batal tako nam i treba kad su vecina bosnja ateisti
podrša rudarima!!!Borite se za svoj teškom mukom zarađeni hljeb!!!
Ne pristajte dok ne smjenite vodeceg LOPOVA i kriminalca. Jedino tako mozete sacuvati svoje dostojanstvo i dostojanstvo Banovica.
Duboko sam zabrinut za paganske balije.Esselamu Alejkum.
KUKO I SILJO GROBARI TUZLANSKOG KANTONA
MA NE SILAZITE U RUPU DOK NE POVEĆAJU BAR 500 KM
Možeš rintat ko konj, ako ne razumiješ o šemu se ovde radi,onda si gotov.Vlast je u tuđim rukama a poso u vašim,a to se svima nama servira samo se pravimo da to neznamo i nemočni smo jer smo to dozvolili.Priglup narod.
Kuko, Kuko, banovićka muko!!!
Imaju svoj voz.
Vrsi Kukic oritisak. Hoce nadilu u vlast....
Prije nekoliko dana radnici u Trebinju na bnezinskoj pumpi dali kolektivni otkaz, sada protestuju rudari. Mislim da su radnici u BIH konacno shvatili da imaju moc u svojim rukama, jer je sve veci broj radnika svjestan da ima alternativu. Koliko god mi bilo drago da se pravila igre mijenjaju u korist radnika, isto me toliko i brine jer odlaskom radnika stvara se veliki problem svima nama. Domaca privreda se do sada i jeste bogatila na racun jeftine radne snage, sada je doslo na naplatu...
Izjava dana: Vlada TK poslala miliciju da rastjera rudare, te da iste na silu vrati na posao da nebi trpila TE Tuzla i energetski sektor BiH ..
svaka lopata što se ne iskopa i ne zapali je dobrobit za planetu
Ljudi, nema ovdje zivota.. svi mladi gas preko granice..
Pa vi opet njima vlast dajte.. Slijedeci put ce vam uci u kuce i otimati.. Imate previse, treba da sutite i trpite. SDA(pda).. Ista gov.a..
Prije su bili strajkovi zbog kasnjena i nererovnih plata a sad strajk zbog male plate, Bosnji nek je konacno proradila savjest da ga ne gaze ko kmeta srpskog koji radi kod Turcina za 200e