Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil je na vikendici, nema njega do utorka
Rudari postujem vas, volim al nekad ste naporni. Zacepe vam usta s platom koju ste davno trebali dobiti, umjesto da idete do kraja srusite drzavu.
Ima ih viška bar 2000, uhljebljuju se čitave porodice. Daje se po 15 hiljada mita za zaposlenje u rudniku. Prosječna plata rudara bez ikakve škole 1500 KM, viša od profesora a 2x viša od radnice u Bingu. Produktivnost na poslu nikakva, jedan rudar u Poljskoj iskopa uglja kao 10 rudara u BiH, mjereno, ima elaborat.
U svijetu se svugdje ukida iskop u jamama, opasan je a nema nikakve produktivnosti, ugalj se kopa samo na širokim iskopima bager+kamion. Ovo u nas je 19 vijek, jednostavno jame treba ukinuti. I u nas ima širokih kopova, produktivnost je nemjerljivo veća nego u jamama. Nije jasno zašto se rudari žale na uslove a ipak insistiraju da rade u jamama?
Gotovi ste vi zajedno s aluminijem pod ruku.Vi ste gubitaši htjeli vi to priznati ili ne.Svi predhodni direktori i menadžment su bogataši jer ste im vi pravili vikendice i kuće da ne idete na posao.došlo je na naplatu
S Osmanagic, prorocanstva, koja govore o ovome
zasto ste cekali da vas osiromase, rastjeraju, pa i pobiju ne nabavkom vakcina..djecu gledate preko skajpa da po tudjini idu pored svoga dobra i ljepote
o falim te boze konacno se narod buni
Picnuli se za demonstracije. Svaka cast
Imaju voz
Nakovanj je tu, krenuo je čekić, sada se očekuje i srp. Vrijeme je isteklo lopuždarama. Radnici iz realne i poljoprivredne proizvodnje, i poštena intelegencijo, ponovo ( poslije 30 godina) krenulo je vaše vrijeme , a za lopuždare nevrijeme i kijamet. Počistite ovu silu i nepravdu! Mlasi čekamo vas da se probudite i pomognete roditeljima, nanama i dedama, komšijama i prijateljima.
Jeste Sinane sve je istina ali i ti si igrač SDA.DOKLE
Javite se strankama,hodzama,popovima,lokalnim kabadahijama koji su natrpali familiju u rudnike,ovoliki broj uhljeba ni amerika ne bi izdrzala,gasi sve,motaj kablove.
Protestuju danas kome, organizator je trebao to kad je radni dan, šta je ovo.
Staće Bake ispred vas U ratu je pa i u miru prilići
Eee nekada je rudar bio poštovan i cjenjen ali to je bilo samo u Titinoj Jugi, sada roblje glavu dole, gledaj kako se bogate i otimaju i još ti prijete, bravo narode kolko možete trpiti 25 godina, čudo jedno za kolektivno posmatranje i analizu mozga BiH
Ustajte vi zemaljsko roblje.... Znate tu pjesmu...
da ste na facbooku protestirali facebook vlada bi vas prmijetila i zilion njihovih botova.
Sad opet za SDA glasajte, mozda vam nesto zavrse , za sve je kriv KS i trojka , Irma Baralija ovo ono