Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako trazite da Uprava da otkaz, ... trebali ste upravu zatvoriti u jamu a vi cekati na povrsini...islo bi to puno brze!
da hoce krenut od njih pa da narod konacno ujedinjen bude u skidanju smradova sa vlasti..puna podrska!!
insan bosanski savija kicmu i ceka jos da ga sluzbeno hajvanom prozovu..vidjecemo hoce li kicma puci ili da zenicka buna nesto pozitivno izrodi..amin
@remzijas hoće svakako. Ja bih rekao da je jako blizu. Samo treba jedan pendrek da udari pa da narod pobjesni totalno. Tako je uostalom bilo i prošle godine. Sada korumpirana stoka pazi da se upotreba sile ne dogodi, ali u ovakvim zapaljivim situacijama uvijek nečija vruća glava eskalira stvari. Dugo ovo stvarno sve traje, ali poznato je da mi možemo trpiti puno, ali to će biti gore po nehljebe kada konačno bukne.
POŠTENO BI BILO DA SE SVI RUDARI SOLIDARIŠU, ALI I OVO JE U STVARI POLITIČKA IGRA. NAŽALOST NEMA NAMA NAPRETKA DOK NE ODEMO KOD NAGELE MERKEL I PREPIŠEMO JOJ ČITAVU ZEMLJU. KAKO BI ONA OMELA OVU BAGRU.
hoće rudari da obezglave direktora sda-ovog poltrona koji je svu familiju pozapošljavao po rudniku i elektrodistribuciji FBiH da ljenčare i dobijaju basnoslovne iznose jer su njegovi.....fašisti raus
Saldo ima platu ko pet cistacica, kako vas bolan nije sramota....
Ne moze neka sekretarica imati vecu uplatu od rudara!!! To svima treba da bude jasno. Rudari istrajte u svojim zahtjevima. Pa vi radite u najgorim uslovima za rad!!!
Sve te uhljebe u foteljama treba zatvoriti u tu jamu umjesto rudara i zatrpati...
Kod nas je najbitnije da se prave krizne situacije. Taman se ova trojica nesto dogovorili,a ono sad rudari nece napolje. Dobro u pravu su,ali mislim da kad se sa njima rijesi situacija onda ide strajk njihovih kolega,pa kad se to slegne ide opet famozni TK,pa kad i to rijesimo pojavice se nova politicka kriza itd..... E, pa hajde budi pametan.
To ti jasno govori da ovoj zemlji trebaju temeljite reforme ili generalni protesti kako bi se konačno iz svih pora društva otjerao ovaj šljam koji ljudima kao pijavica pije krv dok te iste ljude dovodi do ludila.
Čuj ne izlaze iz jame dok... Nije to džaba za lopate
Rudarima, SRETNO!
Zahtijeva rudara glasi: Uhapsite, Vlasija.
svaka cast rudamira, i ne samo ostavka uprave rudnika nego svih menadzera i menadzercica koji sluze interesima svojih stranaka i svojim licnim umjesto interesima rudara. A onda kao sto je najavio komsic birati samo prema konkursu i strucnosti.
Samo naprijed, ustrajte.
UŽIVO IZ UPRAVE : -https://www.youtube.com/watch?v=0GimP_TcWoA
NAPRIJEDD!!! Istjerati mafiju iz administracija!!!!