Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo u RS i jedan jak neutralni faktor u ATV BL i BN TV (ako izuzmemo izdavacku kucu) koji nisu pod uticajem pozicije ili opozicije.... Sve u svemu...mislim da je relativno OK, mada istrazivako novinarstvo je jos uvijek pojam ne samo u RS nego i u EX-YU, mozda B92 koji postujem, ostalo je sve manje vise podlozno uticajima!!!
\"lojavi\" ha ha ha haaa,jel\' svega ti :))) ova se javlja negdje sa planine gdje je specijalitet svinjska krv u crijevu i još kaže,vi ste lojavi,jes,jes,lojavi smo :))))
Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio je danas da je bosanska strana u slučaju Ejupa Ganića, došla do jednog od zaštićenih svedoka, nudila mu novac i vršila pritisak na njega da promeni svedočenje pred sudom u Londonu.
Pa i mora bailout kad ste u govnima - nemas ti sine pojma o cemu pricas, jos ti citas s kore drveta u nekoj sumskoj vukoyebini, jes vas zavio u crno a vi mu jos pljescete - lud narod :D
To se zove - bailout - u svakoj modernoj državi. Isto tao u Republici Srpskoj profesionalni novinari rade u uglednim kućama i imaju solidne plate, dok federalci kukumaču i jadikuju ko babe. Ko vam je kriv što ste lojavi.
dodik lopove dosta nam je tebi
Bolje medije nemate ili bolje ne zelite?
@ ??? Demokratija je sranje...dve budale nadglasaju jednog pametnog covjeka!!! Salim se, ali to je predizborna brate ocigledna, mada ima Mile i dobrih a Boga mi i losih poteza!!!
Sad su 100% nezavisni.
Demokratija jim je jača strana, haman su zahebali Sjevernu Koreju
Tata Dodick je tako pozelio i tako mora da bude. A njegove ovce zive u blagostanju u svojoj rs, hahaha idiota
Pa nece nagraditi Federalnu televiziju majke ti... Cuj svoje, to su mediji RS kakvi su takvi su...bolje nemamo!!!
hoce li u ovoj drzavi ikad se desiti nesto pametno i konstruktivno?!?!?