Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako to biva sa rezimskim medijima gdje rezim i njihovi mediji tonu zajedno
100000%%%%%%
@SupljaGuma Ma jok! Prointer...šema...
Treba im reči da na autopijaci na Stupu mogu toga dva gepeka kupit svake nedilje i za te pare ... ? ? ?
@Plavo . . . . TV u BiH i dobro stoji , dobar ti ovaj vic ... samo ne mogu se smijat od jada . . . ! ! !
Ma nisu pare problem, nego drugačije ne mogu nači kompjuter koji piše ćirilicom hihihihi....
Nevezsno za njihivu stranacku politiku, ovako bi se trebale voditi sve državne firme. Paziti na svaku marku, kao da je tvoja. Domacinski se odnositi. Radnike nagradivati zacdibar rad. Motivirati ih isl
....................../´¯/) ....................,/¯../ .................../..../ ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯\ ........('(...´...´.... ¯~/'...') .........\.................'...../ ..........''...\.......... _.·´ ............\..............( ..............\.............\...
Milorad Ronhill
Belmin Karamehmedović sija od sreće....
Sve je postalo pepeo i dim..
Mozda Lazanski pomogne stim da nabavi one neke najbolje računare naravno iz rusije
To se pogleda ko ce dobiti taj "tender" i kome to direktor RTRS-a daje 8 keka za rabljenu robu. Jer za te pare moze skola a ne televizija da se opremi rabljenim racunarima.
Placa li raja RTV taksu?
Moraju, čuo sam (nije šala) da u RS-u i plijene traktore i stolice da prinudno naplate dug za RTV taksu
Čereče državu za nove a kupuju Windows 98 na buvljaku pod mostom
ciganluk
Klix o svemu vodi racuna, RTRS je privatna televizija ko sto je i Rs privatna zove drustvo jednog lica.
mali ali značajan korak prema rješenju problema - katancu. treba dati sve od sebe da se taj problem temeljito riješi. svaki mali doprinos, negledanje tog smeća ili neplaćanje pretplate je značajan.
Sva sreća pa si u manjini i to dobroj manjini u Republici Srpskoj. Ne samo zbog ovoga svog razmišljanja, već zbog kompletnog tvog poimanja Republike Srpske..... i ako smatraš ovo komplimentom, u sistemu da se razlikuješ od drugih, nemoj. Nemaš ti te kvalitete.
znam da sam manjina, nije mi to teško shvatiti. samo, jedno moraš znati šljamu - kad zadnji idiot koji proizvodi novu vrijednost i pokušava opstajati u ovom lopovskom sistemu digne ruke i ode vani, neće biti nikog da radi za vas kojima je u ovom sistemu dobro. ne bojim se ja za vrh vladajuće mafije, oni su se obezbijedili. vi, sitni, mali paraziti, nakačeni na neku privilegiju ili beskorisno radno mjesto ili utaljeni uz vlast na namještenim tenderima, vi ćete najgore proći.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)