Komentari (374)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to ti je to srpstvo koje je uništilo jugoslaviju (naravno, uz zagrebački pandam i šurovanje iz ljubljane)
Poturice imate 20 % pa ga nazovite Jugoslavijom ako vam je volja
Milorad Dodik http://www.hasimaga.com/tag/milorad-dodik/
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ljudi moji ne nasjedajte na gluposti. Tom prazniku ni u RS-u niko nije pridavao značaj.Popularizirao ga je Bake.A upravo on i Laktašenko drže jedan drugog na vlasti.Ko to ne vidi,nije iskren prema sebi!
niko ne nasjeda osim mutavih debila, ostali gledaju sta se stvarno desava i zabrinuti su stvarnim stanjem.
@drinsky1serbico nama Bosancima i Hercegovcima je živjeti zajedno,alternative nema! želim ti brzo izliječenje,jer će te u protivnom izjesti mržnja...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni ovo vise lici na SDA izbornu kampanju. :)
Ova aluzija na pravoslavlje je čisti Dodikov inat prema Bakiru, prilično je djetinjasto i smiješno. Ja ću taj dan biti na slavi kao i svake godine, kao i većina drugih Srba, to nema nikakve veze ni sa Dodikom ni sa Bakirom.
Nobody cares. I ja pravio slavlje kad sam se ozenio. popularnost je bila ista.
Bakire umri muski..
Na sta drugo nalozit narod kome je penzija 290 maraka. Nego udri po pravoslavlju, mucenistvu i izbjegavanju odgovornosti za vlastite pasjaluke.
Pa to niko ne priznaje! Dzaba ste krecili.
pisam se na rs i pisam se na te plakate
25 godina RS. Zar vec. Muslimani bar 20 intenzivno trube da su joj dani odbrojani. Ako vam je vec toliko stalo do unitarne i suverene, napadajte. Kako ce svijet gledati na muslimanski napad u sred Evrope to je druga tema, ali probajte. Posto je ocigledno da ste frustrirani;) Sprceni u tu malu islamisticku prciju i rezite ko bijesni psi. Probajte bar nesto da promjenite, jer ako nastavite preko interneta eto ga brzo 50 godina RS a vi i dalje sprceni i ponizeni ;)
Pa eto, cemu onda borba za to sto ne valja? Uzmite to sto valja i pustite Srbe neka idu sa svim sto ne valja, ukljucujuci i pl9dnu Semberiju, Posavinu, Krajinu itd. Dovidjenja!
Nevezano za praznik ali ovdje se jedni tjese zato sto su i drugi bjeda pa kontaju me nek sam i ja bjeda ali i on je.Jeli ovo moguce jeste dodji na klix da se uvjeris,znaci ja bi trebo radit za 200 maraka nije mi pravo ali i njemu tamo je 200 a jeli e onda nema veze radicu i dalje za 200.Savrsenstvo.
Poserem ti se na slavlje nemamo nista u rs -u ni posla ,ni zivota nicega lopovi najebem vam se matere
Ovo su mi najjaci komentari, znaci okrenite se Bosnjacima i prestanite slaviti i odmah krece blagostanje. Hahaha. evo kao sto se vidi Bosnjaci ne znaju sta ce od para i prosperiteta 😂
A šta je to RS? Nikad nisan vidia putovnicu te države, pa se pitan je li stvarna.
rs je ruska stoka u mini formatu:-D
meni ne smeta neka slave, to samo muslimanima smeta. ne mogu ocima smisliti kriz . a hoce suzivot ko fol
"Pravo na slavlje" HAHAHAHAHAHAHA! Kmeeeeeee
Rahmetli 9.januara,mislim i Egipcani nešto slično slave u vezi faraona, prije 3000 godina, pa mi ovo izgleda smiješno i žalosno!! Ali tako je, kako je, još uvijek!! I Čovica obavezno pozvati na slavlje i on se nekad deklarirao kao Srbin i potpisivao ćirilicom!!