Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece meni muslimani cistiti sneg!!!!!
TEBI JE NEKO ODAVNO UKINUO PAMET,AKO SU TEBI MUSLIMANI BRACA,NAMA OSTALIMA NISU I NIKAD NECE BITI,A JEDINI SPAS SVIMA NAM JE U IZGRADNJI ZIDA OKO MUSLIMANSKIH NASELJA POPUT ONOG U IZRAELU,JEDINO TAKO MOZEMO ZASTITITI CIVILE U REPUBLICI SRPSKOJ I HERCEG-BOSNI OD VEHABIJA I ISLAMSKOG TERORIZMA!
Pecem vlaha ispod saca cijena sitnica
Halalite im braco. Ja sam im dao republiku, taj RS. Morao sam zbog vaseg pritiska. Vikali ste:\"Potpisuj Alija, makar i avlija!\" Ali eto, za utjehu, imate i vi zlatne kasike. Dobro...ne svi, ali nisam nikad\' ni rekao da ce ih svi dobiti. Mora se neko i zrtvovati za 24%...tako to hoda..
Dobit cete kitu u usta vlahadijo prljava
stanovnici toga sela na čelu sa zdravkom kandićem su 1992.godine ubile 170 ljudi, među kojima i 24 dijece do 12 godina i pobacali ih u jame Dubrava i Borisavac. Tijela muškaraca su pronađena 1999 godine u jami Mavrakov čair, a žene i dijeca ni danas. svi koji imaju porivi da toj živini pomognu ili to učine treba da znaju kome su pomogli i zašta su se angažovali. To je mjesto zločinačko i treba ih ostavtiti da se podave. Nikišiću pazi hoćeš li i kome ćeš pomagati.
PED\'ERU JEDAN NEMOJ DA SE PEDERISES
Imate vi svoje sirotinje u Istocnom Mostaru koliko hocete, pa pomozite im, sta cekate? Ali ne, bolje se praviti fin prema svima drugima. Tako ste se i u ratu bavili sobom u Sarajevu, a nas ostavili same. Nista se vi ne brinite za nas. Idite cistiti svoje ulice. Kao i do sada.
treba pomoci sirotinji
To se podrazumijeva, pobogu ljudi....svi sve treba da spašavaju.
Ljudi, Sarajlije, Bošnje, ignorišite ove bolesne komentare srpskih malodušnika/ca.
Znaš kada će se iz Nevesinja probiti do Zijemlja? Kad RS bude država a možda ni tad.
Kad im šta treba kukaju a kad ne treba \'Mi smo nebeski narod\'. Ne mogu iskrčit malo snijega.
Doci ce nama pomoc iz bratskog nam Nevesinja, oni ce se probiti do nas. Vasa nam pomoc nije potrebna. Hvala
Ovo selo sa stotinjak stanovnika srbi zovu Istočni Mostar,a od pravoga je udaljen oko 30 km.
@@hm ti si samo ljubomoran. Da znas nisam iz Sarajeva... ali Zijamije halooo Zijamije nisu sigurno istocni Mostar , ukljuci samo logiku, ali nemoj seljacku.....
hm:\"valjda jl to selo istocno od Mostara a ne u Mostaru, kako selo moze biti u gradu...? \" Kako ne moze? Okreni se po Sarajevu pa ces vidjeti. Ne zovu ga dzaba selom sa tramvajem....ah da, sjetih se da vam ne rade sad tramvaji :-)))