Dodik poručio Countrymanu
0
"RS spremna za ustavne promjene"
Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cigani + rumuni = srbi
aodkle muslimanima plava kosa?molim nekoga pismenog muslimana da mi odgovori?
servi ,sluge sve ce da izopace hahah, naravno da su imena semitska a ako bas hocete,cirilicaje grcka odnosno pismo grcke istocne crkve.A sva imena su semitska i krscanska i muslimanska i jevrejska Nego zapita li se ko od kuda toliki stecci u slavnoj zemlji Bosni a u Serviji,zemlji robova nema ni jedan?koja je to religija sta je to tako misticno u bicu Bosanskom?Zasto je grb Srednjovjekovne Bosanske Drzave bio polumjesec i zvijezda?
@Super Serb U BiH nema srpskih manastira.Sve sto ima maksimala 150 godina staro.Ostalo je pravoslavno kao sto je npr.stara pravoslavna na Bas carsiji.Dokumenti koji spominjes pisani su na Bosancici koja se znatno razlikuje od cirilice koja nije srpsko pismo kao sto ti mislis.Srbija,srpstvo,srbovanje nema bas puno sa BiH.Pravoslavac je nesto sasvim drugo. Srba i Hrvata ponavljam u BiH nije bilo dok se katolici i pravoslavci nisu poceli tako izjasnjavati.Bosnjaci jesu promijenili religiju odnosno iz bogumilstva na islam.To je normalna pojava u svijetu.Nije normalno kad neko promijeni nacionalnost kao sto su to uradili bosanski katolici i pravoslavci.Na Kosovu su isto katolici koji nisu hrvati vec albanci kao tamosnji muslimani.Nacionalnost se ne moze mijenjati, to se stice.Kad ste vec birali nacionalnost trebali ste izabrati neku napredniju naciju.Npr Nijemac,Francuz........ Ove sto izabraste nisu bas za ponos.Prohodaj Europom pa reci ja sam Srbin ima da te namah zavole.
Preporuka redakciji! Bilo bi poželjno da se ličnosti i institucije entiteta pišu u skladu sa Ustavom BiH. Republika srpska nije izvorno republike već entitet koji nosi takav naziv i to uvijek treba biti nagčašeno. Dakle BH entitet RS! Milorad nije predsjednik republike kako vi objavljujete već predsjednik entiteta RS, NSRS nije republička skupština , već entitetska skupština Vlada RS je Vlada entiteta RS i tako dalje... Molim Vas za poštivanje ustava i izvorno informisanje javnosti..
Ovi šumnjaci su neprikosnoveni kad je prekrajanje istorije u pitanju. A uvijek su sarađivali sa okupatorom i bili sluge okupatorske kroz istoriju i naravno tim se diče i dan danas. Koji idioti.
ghsahjsgn Srbija je trenutno okupirana zemlja od NATA. I istina je da se mala Srbija veoma dobro i jako odbranila od napada NATA ako se secas nato je reko da ce za 3-5 dana da sravni Srpsku vojsku ne samo to vec ih je Srpska vojska osramotila sa tim sto je pojacala svoje operacije i ne samo pobedila vec razbila siptarska gov.na koja su pobegla svi u albaniju ako se secas njih milion u prvoj sedmici skupa sa onim kukavicama uck. Onda ih je osramotila sa tim sto su gađali makete sto je nato i na kraju prizno da je 95% Vojske Srpske jos operativno pa sto smo im srusili nevidljivog to je bio najgori udarac a tek sto smo im zarobili i prebili slavne marince. Pa su tako presli na dru.gu fazu a to je bilo gađanje svih civilnih ciljeva jer nisu smeli sici da se bore sa SLAVNOM SRPSKOM VOJSKOM pa su tako primorali Slobu na predaju ili to ili vracanje u kameno doba. A i ja se nadam da ce tako pisati u buduce da smo ih i da cemo ih POBEDITI!!!
SUPER SERB je ovaj put pobjedio MUSLIMANE na ovoj diskusiji..
Countryman je covjek koj voli svoju domovinu..isto kao DOdo
Ovaj idiot me podsjeca na Broja 1 iz Alan Forda kad pocne da davi TNT \"agente\" svojim izvrtanjima istorije.....hahahahaha. Bolesnik, idi lijeci se matare ti!
@Kulin Ban, Da je vladao \'i Srbima\', u povelji bi naveo i druge narode kojima je vladao. Blento jedan, neke stvari prvo prostudiraj fino, pa onda komentarisi. @Ja Brate, kako si znao da sam ja? :)
georg nije semitsko ime,vec grcko i znaci zemljoradnik petros nije semitsko vec grcko i znaci stena kara rec se javlja i pre turaka a i za rec kara nadjite u grckom recniku sta znaci TI SI TOTALNO NEPISMEN,ILI OBRAZOVAN U MEKTEBU! NEGO KOJI NAROD JE POKRENUO OSLOBADJANJE BALKANA OD OSMANLIJA KOJI NAROD JE FORMIRAO JUGOSLAVIJU I PRVU I DRUGU NIJE FORMIRAO MUJA I HASAN,VEC PETAR I ALEKSANDAR AL ZA TEBE JE TO DUBOKOA PROSLOST,JER TEBI PAMCENJE SEZE SAMO DO 1993,BAJAGI NAROD!
BAn kulin a sta pametujes a okolisis kao macka oko vrele supe? A kako su nazivali svoj narod kome su vladali? Da nisu mozda bili bosnjaci? I kad vec pominjes Bana kulina koga oce usrase opet onako hinjski da ukradu kako to da je njegova povelja pisana čirilićnim pismom? Sto sutite o tome?NE PASE VAM A? Il je to opet bosnacica ustvari od bosnjaka koji su tad koristili čirilicu pa je posle verovatno odbacili da daju i Srbima neko pismo ono usmilili se il kako! JOJ JESTE JAD.NI I GL.UPI EJ SUperb Serb đe si brate Srbine. Jes to ti Radovane;)
@Sos, i sam rodjak velikog Mehmed-pase Sokolovica se zvao Makarije i prvi je patrijarh obnovljene srpske Patrijarsije. Ako nisi znao, sprskih manastira po sadasnjoj Bosni ima jos od 12-og vijeka. Malo se obrazuj, kao i Yu-star. Mozda i naucite su povelje bosanskih Banova pisane na cirilici i da su svoj narod Banovi nazivali Srbima.
mislim da ste zaslužili prolaznu ocjenu- dovoljan (2).