Komentari (344)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika BIH!!!
Uvijek u srcu ❤️
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
"Predizborna", vele komunjare i prigIupe baIijetine.
jest jarane a srbin sam
@Bosnjo je dvorska luda. Daj nam samo para, interneta i nargile. 🤷🏻‍♂️
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo vi ratujte j--ali vas i dodik i SDA, jedva cekam da se iselim iz ovog jada od drzave
gledajte ligu prvaka na instagram profilu @live_match.rd
Samo to, ma dajte molim vas
Pukni zoro, pukao sam i ja!
I treba, sve nepotrebne institucije ukinuti, sluze samo stranackim uhljebima i ubijaju firme koje su nepozeljne! A vidjeli smo njihovu svrhu kod uvoza respiratora i kisika! Fuj!
Debilu, sa ovim se od jedne institucije stvaraju 3 da se uhljebe dodatni uhljebi.
Nije ukinuo vec je osnovao jos jednu.Nisi ti izgleda to dobro skontao.
A gdje je sad ona paravojna formacija koju je vodio onaj Hrakan?
Ona zena od Hajrovica kupila novu torbu. Mrak.
I ja isto imam sastanak u kuci i prenosim nadleznosti sa drzave na sebe. Ali isto imam problem kao i Dodik. Ukucani misle da sam frcio i da to tako ne moze.
jedna jedina BiH
Konačno, dva nivoa vlasti u Republici Bosni i Hercegovini i to državni i opštinski nivo. Pravo bogastvo za sve nas. Državni prihodi će se učetvertostići, jer otpadaku entiteti i kantoni. Ravnopravnost svih građana bez obzira na naciju i vjeru. To je put u blagostanje.
E sada mi njima: Nemojte misliti da nećete odvesti manji BH entitet u pakao a Srpski narod možda u nestanak,jer Srpski narod u manjem BH entitetu ne može da se odbrani ako bude rat ovdje!
Tako je☝️
Ma neka rade sta hoce, samo da nema rata
Najzad
Potisivanjem Dejtonskog mirovnog sporazum potpisan je i Anex 4 Ustav. Ovim sporazumom preuzeta su prava ali i obaveze buduceg ustrojstva drzave. Sve procedure prenisa nadleznosti su u skladu sa zakonima, pa se mogu mijenjati iskljucivo kroz parl.skupstinu, a nikako na nivou entiteta. Svaka odluka ce pasti na Ustavnom sudu. Akteri ovim radnjama se izlazu krivisnoj odgovornosti. Sve je u rukama Tuzilastva BiH, sipe i Suda BiH. Njih MZ treba pritisnuti i sve ce se brzo rijesiti.
počinje raja ....