Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj o podjeli imovine svakom prolikom. To mu je zadatak. Njegova uloga je podjeliti drzavnu imovinu i moze kuci s premijom. Referendum ga ne interesuje. Da Srbi izidju na referendum i izglasaju izlazak iz bih on bi rekao da to ne znaci da ce rs izici iz bih to je samo referendum. Usput to je kao zabrinjavajuce. Smijesno, da je Bih vec sad prazna ljustura nema lidera koje se bore s dignitetom a u bosni narod je haos. Narodu je puna kapa. Kao 92 dok ne zapuca idemo s koncertima za mir.
Svim umobolnim autorima antibosanskih komentara: JEDINO STO BOSNI MOZETE UCINITI JESTE DA SVOJU UMNU BOLEST I NEGATIVNU ENERGIJU PRAZNITE PREKO OVAKVIH PORTALA. BOSNA JE PORAZILA I NADZIVJELA MNOGO ZESCE NEPRIJATELJE NEGO STO STE VI - JADNICI KOJI OCAJNO SJEDE ZA KOMPJUTEROM, MLATE PO TASTATURAMA I SALJU OVAKVE NEUKUSNE BESMISCLICE. PRIKRATITE MUKE SEBI I NAPRAVITE USLUGU MIROLJUBIVIM LJUDIMA KOJI BOSNU VOLE - IDITE IZ BOSNE KADA JE NE VOLITE, ILI KREPAJTE U NJOJ STO PRIJE.
NA SJEDNICAMA PIC-a TREBAJU BITI PREDSTAVNICI NARODA U BIH, VIJECE MINISTARA, A POGOTOVO KRIMINALCI KAKVI SU SPIRIC NIKOGA NE PREDSTAVLJAJU. KAO BOSNJAK, MOGU RECI DA ME TRENUTNO, JEDINO I ISKLJUCIVO PREDSTAVLJA HARIS SILAJDZIC KAO LEGALNO IZABRAN BOSNJACKI CLAN PREDSJEDNISTVA. ZNACI NIKAKVE SDA IZDAJICE, PETOKOLONASI TIPA TIHICA ILI VEC KOJEG KOPILETA IZDAJNICKOG. OVAJ AUSTRIJSKI JODLER POKUSAVA IZVODITI TRIKOVE. NE RADITI TO JODLERU. VELIKI SU JODLERSKI BANKARSKI INTERESI U BOSNI. MOGU SE ONI I IZGUBITI.
Ovaj cirkus sa zakonom o referendumu je samo pokazivanje misica, demonstiranje sile i ovlasti. Banjalucke vlasti time samo pokazuju sta mogu. Svijetu pokazuju koji je pravni okvir Dejtona(sam si posijao, sam i zanji), a Bosnjacima pokazuju da zaborave da ce pola zemlje biti ikada zajednicka svojina svih naroda....
da u tim crnim misama ima cremonja pedofilije i na kraju klanje djece, hos jos?
da je jedan od glavnih tih crnih sotonskih misi vas vladika kacavenda, hos jos?
da u beogradu ima redovno ordzavanje crnih misi koima prisustvuju srpski akademici i politicari na vlasti, hos jos?
Bas Srbi i dzihad, pogodio si ko Jovo...prstom u go...!!! nemoj to ni u praznoj dolini, sto kazu...selam, ponesi didi kitu cvijeca kad podjes u Blajburg od mene i prenesi mu moje srdacne pozdrave, partizanske, moze???
da su adepti \"crne ruke\" srpski akademici masonske sotonske loze, hos jos?
srpska cerkva je sotonska skupina i nema prisustva isusa u tom sotonskom gnjezdu,hos jos?
srbi su orijentisani samo srpskim crkvama al ne Isusom?hos jos?
Hajde bre...toliko vas sve sa turcima nije bilo...ne bulazni...doduse, kazu da je sam Hajduk Veljko posjekao toliko turskih glava, u narodnim epskim...kazem, sto se upinjes onda iz petnih zila da zivis sa istim, a bre...sretan put sa pravim demokratama, opet kazem...Ti mislis ako bubnes nesto ovde da ce to neko prihvatiti zdravo za gotovo...a bre...
vehabije u maoci su srpski spijuni i placa ih banja luka, hos jos?
srbi su za sto pedeset godina ubili 500 000 hrvata u regiji, hos jos?
Evo sam se nasikirala zbog tvog misljenja, necu moci spavati nocas, u prevodu, misljenje takve osobe me zanima kao lanjski snijeg!!! A kad je tako, ca piz.dis kad bi isti da odu svojim putem, sto da zivis sa ubicama, idi pa zivi sa demokratama, recimo onim sto si ih uvezao iz tamo nekih istocnotibliskih vukohebina??? Dobar prijedlog, zar ne?