Milorad Dodik za Blic
0
"RS pristaje odgoditi referendum"
Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PIZDA BIO KO ODUSTANE OD REFERENDUMA !!! hahahahah
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH koji si ti levat covjece pa to nije normalno AHAHAHAHAHAHAHAHA
REFERENDUM=FOTOMORGANA
pa pi(ch)ka mu (m)aterina jel ima tih nasih vahabija, pa da roknu ovog vola usred bijela dana u banja luci.....
@ @odin a znas li ti znacenje svog grckog? ne vjerujem...pizdice
TATA DODO NE ODUSTAJ VOLI TE TVOJE KOPI.LE, SIN SANDZACKE QURVE ZELENI ZUB SRPSKA DOVEKA
DODIK OBECAO PA ONDA ODUSTAO , NIKO GA OD SUMARA I NE SMIJE PITATI : STO NAS SLAGA MILORADE ?
MILORAD IZ LAKTASA I NJEGOVI KORISNI IDIOTI IZ REPUBLIKE SUMSKE .
Sto se lazno predstavljas.Mislis ako zivis u Svetskoj da si neki odin.Ti si Muljo, Suljo ili Buljo svejedno.Sto se sramis kazat svoje pravo arapsko ime cije znacenje ne znas.
DODIK OBECAO PA ONDA ODUSTAO , NIKO GA OD SUMARA I NE SMIJE PITATI : STO NAS SLAGA MILORADE ?
Ti ba kao da si mentalno retardiran. Nastojis osporaravat filmski opus i domet jednog od najvecih svjestskih rezirera tako sto mu podmeces lose odabranu odjecu njegovoj kceri. To bi isto bilo kao kada bi neko osporavao tenski kvaletet Novaka Djokovica tako sto bi mu zamjerio na losem izboru boje patika. Kiki jako los spin.Pao si iz logike za I godinu srednje.
DODIK OBECAO PA ONDA ODUSTAO , NIKO GA OD SUMARA I NE SMIJE PITATI : STO NAS SLAGA MILORADE ?
@Dodika & @Mihaljica uvescemo mi vama (Cordon Sanitair ) Sanitarni Zid pa se vi kiselite u vlastitoj kaci.
-Sad cete da vidite kako Gavrilo Dodik ,cuva red i poredak drzave, -Joj Milorade jesi nam skuvao corbu pun kazan moze cijelo selo Laktasi da srce.
@Pretorian samo za moje najvernije gove.do - otiso si jednog dana i odnjeo dva jorgana sad se vracas s jedno cebe kad si ce.tnik ko te je.be
ma ko uopće pita RS i srbe da li ce odgoditi referendum. satro oni pristali odgoditi referendum, hahahhhhhhhh, neka budu sretni da se izvuku bez sankcija, ja im to ne želim, ali kako se njihovi političari ponašaju, zasluzili su to
izdrzite braco ! nas i vas 200 miliona