Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jos jedan dokaz u nizu.......da je sumska nastala na genocidu !!!! RS=GENOCID
Koliko znam niti jedan Bošnjak se nije krio od Haga,svi su uglavnom otišli dobrovoljno a Srbi se kriju ko najveće qr.ve,klasični srpski\"\"heroji\"\"
navodno, zdravstveno stanje generaja se od jucerasnjeg dobrog, nekim cudom, pretvorilo u lose-mozda je konacno skontao gdje se nalazi?
Kako sam razumio na BBC-u Mladić je prebačen u bolnicu i da je u komi ili još gore.... Šta je istina zna li neko?
Ovo je \"javna podrška\" kriminala. Čestitam!
Nakon presuda ide ukidanje RS. Nikakvo skretanje sa ove činjenice ne dolazi u obzir. Najprije FBIH se transformiše u BIH.
Pomzite GENERALU JOVANU DIVJAKU,legendi i ljudini covijeku iz SArajeva,jednom covijeku koji je bar malo osvijetlao srpski obraz
Ne kupujte nista iz RS jer sa tim i vi finansirate odbranu ovih zlikovaca..
99 iljada za .ratka iljada za ostale.
P.O.K.A.K.I.M SE NA GENOCIDNE SERVSKE KRVOLOKE I NJIHOVE PREDSTAVNIKE U GENOCITTETU-CETTNITETU, KRVOLOCNOJ SERVIJI I GENOCCIDNOM CENTRU SERVSKIH KRVOLOKA U HAGU...!!! P.O.K.A.K.I.M i TO KRALJEVSKI...!!! SIKTER...!!!
I PEDERACIJA JE FINANSIRALA GANICA, ORICA, DELICA, DIVLJAKA I OSTALU ZLOCINACKU BAGRU..
SRAMOTA .TO JE TAKO MALO ZA TOLIKE ZLOČINE.DAJTE IM JOŠ.MAKAR KO MILETOVOM SINU.DA SE ZNA KO SMO I KOME SMO ROD.
Bosnjaci ne idu u Hag. Oni idu pravo u Quantanamo:)
jok,da je trebao biti u haagu bio bi,nije se on krio dok je ziv bio
Turke na buljuke