Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix: " Bravo Srbija, Bravo Hrvatska, Bravo RS." Isto klix vijesti iz Federacije:" ostajemo bez posla, ne testiraju nas, mjere ne valjaju, niko nista ne radi svi smo zarazeni, zdravstveni radnici su govna, svi umiremo ."
@Sindikatbotova Ne umiremo jarane smiri se ! Opalit ce te kakav udar ned'o Bog..😰
@Poppaj ma vidi sasvim prirodno je da cemo umrijeti. Nema nista prirodnije na svijetu od toga. Samo me nervira ovo "profesionalno, neselektivno izvjestavanje" koje "pomaze" da se ne siri histerija. To je parodija na portale i botove. Sve strucnjak do strucnjaka, znao sam da imamo selektora , al da ovoliko strucnjaka za pandemije, rukovodjenje krizama, epidemiologa i virusologa imamo, fakat nisam.
Super samo testirajte da dohakamo ovom virusu Sto se Sarajeva tiče pali ste na testu
Ocekivo sam i ja sto sta nesto la nisam dobio,ja bi volio da ima pola miliona ali bgm
Bravo Klix polunovinari-poluidioti. Vidim da vama ljudski životi ništa na znače. Napišite stoko da su na 1000 umrlih 800 njih imalo rak i leukemiju, 180 njih da je imalo samo rak ili samo leukemiju. A za 20 njih su ili godine ili nemaju neku bolest da se zna. Jel Vam pare toliko znače Ako se informišemo kod vas- onda smo dezinformisani. Trebalo bi vas tužiti jer širite strah- više ste vi štete nanijeli nego korona kad su izgubljeni poslovi i radna mjesta u pitanju
Otkud sad SARS-CoV2, zar nije u pitanju Covid-19? Sta nam mutite ljudi?
Pa mozda i jesu, ko ce znati kakve oni testove dobijaju
To danas nema testiranja?
Eto trba ih naplacivati..cuj besplatni..naravno sa treba sve i jedan test biti besplatan..Odrecite se svi politicari "samo" jedne plate(svakako vam plata dodeza dzeparac djeci) i bilo bi par stotina hiljada testova.
zbog "objektivnog, neselektivnog" i nadasve "strucnog" izvjestavanja, koji rade na tome da se ne siri histerija od portala i botova kao i poluistine i lazi, predlazem da mi u Federaciji izvrsimo kolektivni harakiri, jer ovo kod nas je katastrofa, bolje da ne cekamo Coronu.
Popi tabletu.
Cuj besplatni it s funny zar nije receno da ne postoji kontrola za covid 19
E sad ce se tek usrat narod
Sebijaaaa, mozemo li i miii?
Testirali se danas išta u BiH?
@gooUser1585157643 testira slomise se od testiranja, narod po stanovima umire a mi to i ne znamo, oni samo sute
@gooUser1585157643 Danas samo 3 testiranja uradjena sa USK, eto kako se testira.