Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi smo se mi usmrdili, kako je moguće da i poslje 25 godina nismo došli pameti? rugamo se jedni drugima ko je već bijeda?! zaista smo maloumni
rezultati nacionalizma !
Još malo, pa će i u FBiH ovako biti. Briga omladinu za vjeru i naciju, najbitnije je pobjeći iz ove propasti od "države"
ma sve marš u srbiju
Idu u Srbiju jer je kvalitet i strucnost jedno 10 koplja ispred nasih domacih. Drugo, te stvari gotovo u fulu pokriva fond, a u odnosu na privatnu kliniku u Tuzli je 3 puta jeftinije.Pritom Dedinje je najaca i najcjenjenija klinika za secana oboljenja na Balkanu. Iz Tuzle su vratili hitnog pacijenta jer su preuzeli previse obaveza za jedan dan i preracunali se, jadna zena umrla sledece jutro.Rekli.joj da nije hitan slucaj...
@kukov Tuzla ne vraca srcane bolesnike, vec ih upucuju u druge bolnice ako nemaju mjesta.
jos malo pa ih nece biti nikako u BiH i ovo malo sto je u FBiH cekaju termin za vizu u Njemackoj ambasadi pa bjeze ...
totalni kolaps. Bravo
Hoce nezavisnost, a nemaju ni kardiohirurga haha
RS se toliko oslanja na Srbiju da ce na kraju predstavnistvo RS u Beogradu imati veci znacaj od vlade u BL.
Pa kad RS i je Srbija
Da ih sutra ucjene otkacili bi vas preko noci.
i hoce da se odjele hahahahahaga
Nije bilo potrebe za Srbijom gđo, u Tuzli bi to bilo i više nego dobro ,i vrlo vjerovatno bez pleuralog izliva (izljeva; hr).Koji je posljedica nestručnosti.
Klasika prljavi veš kod komšije se iznosi a svoje se gura pod tepih .
odmah se sretnije osjećamo
A kod koga tacno dolaze u Sa, osobito me zanima ova djecija kardiohirurgija..?
Hahah frajer u norveskoj odavno, nea takvog u sa
tako! nek politika i dalje zaposljava podobne..za to vrijeme ode sve sto vrijedi iz ove zemlje. ostat ce zemlja homosapiensa...
Ako imaju uputnicu na kardiokirurgiju u Mostaru, morali bi odmah grobno mjesto rezervirati
Zato ministar kupuje Audija od cca 130.000 KM . . . ! ! ! Pa ti budi zdrav u PC, ne moRe, ako ne boli srce puknut ćeš u glavi ... ! ! !
Da vazno je da imaju do dicka i sve ovce na broju,kao i pun parlament beznačajnih dobro uhljebljenih i plaćenih ,a stručnjake ko hebe ionako ih niko nizašta ne pita.