Ako ne profunkcioniše državna
0
RS ne odustaje od vlastite elektroprenosne kompanije
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebbo LI TI GENOCIDAS RADOVAN TVOJU GENOCIDNU SERBSKU MONSTRUM MAMU...!!! GENOCIDNA TVOREVINA PLANIRA EKSPOITISATI PRIRODNE RESURSE BIH-e SAMO ZA SE...!!! Jos jednom, hebbo ti krvolok monstrum radovan tvoju genocidnu serbsku i krvolocnu mamu...!!! Ne pristati PO NIKAKVU CIJENU...!!! USTAJ BOSNO I NE DAJ SVOJE...!!!
POLA OVIH PARA BI OPORAVILO MANJI ENTITET, ZATO ONI HOČE SVOJ ELEKTROPRENOS JER TIM NOVCEM MOGU ZAČEPITI JEDNU OD RUPA I PRODUŽITI OPSTANAK DODIKOVCIMA.
I sta kaze Visoki predstavnik na ovo?