Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa I meni bi često pozlilo da živim u genocidnoj tvorevini
A političarima nikad ništa...
Laktašenko će im dati socijalnu pomoć pred Opće izbore 2014. godine, zamazati im oči ideologijom o nebeskom narodu, a vanjski dug bosanskohercegovačkog entiteta RS 4,6 milijardi KM!
Vidis da smo bolesna nacija....los zivot i beznadje cine svoje...
@ngog Jebaji ga druže, kada nismo u istom košu s njima kada je riječ o pozitivnim stvarima, nemoj nas stavljati u koš kada je riječ i o negativnim stvarima..
Kad kazem nacija mislim na bosnu.vidis da i u tekstu spominje oba entiteta i broj izostanaka.da zovnemo razrednog starjesinu da zovne roditelje da ovo ovoliko opravdaju.. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema RS, to je samo na papiru, niko to nije prizno, to je tvorevina osudjena na propast...
@u.. Parlament BiH još nije ratifkovao Dejtonski mirovni sporazum, tako da smo tehnički posmatrajući još uvijek u ratu..