Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naprotiv Coro, ljudi kao Mesic puno doprinose dobrosusjedskim odnosima, da je bogdo vise takvih ljudi... a manje takvih kao ti i Dodik.
coro sa dzozama ti si kreten a Stipe je Hadzija nad Hadzijama i predsjednik je Hrvatske a ne onih kretana sa kamena juzne Bosne!
OOO vidi sharova sto pametuje, koji je ovo jadnik. Ovako im tata naredio danas ovaj sharov ima da lane, sutra ce retardinjo vasich, pa tatko, i stalno ukrug. Dok ne dodju izbori i otvaranje rafinerije poslije izbora. Kako vas nije stid da sramotite posten svijet iz svog naroda. Milokradova kucanja!
Istaknuo je (Kuzmanovic kritikujuci Mesica) da sve dok politika bude na prvom, a ekonomske teme na drugom mjestu, neće biti dobro narodima u BiH, niti će se u pravom smjeru razvijati susjedski odnosi. Halo? Pa ako je ekonomija vaznija od politike, sto ste isli u rusilacki rat. Sjeti se Kuzmanovicu kako ste govrili: \"Jescemo korjenje, ali cemo imati sve srpske teritorije u Srbiji. Svaka cast Mesicu koji za razliku od nasih polticara ne pristaje na cetnicku igru.
I ovaj se ufur\'o da je neki faktor.