Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbima niko nije kriv kad od pocetka 90-ih vole da zive u lazi, nek ih lazu i kradu kad ne kontaju. Doduse i ostali su tu negdje, ali ovi citavu svoju mitologiju baziraju na lazi.
Buraz,kradu nas ne srbe.
Bas me zanima da li Turci u Njemackoj sad pricaju Njemcima kako im je istorija mitoloska ili Afrikanci Francuzima da im je istorija mitoloska... Postuj starosjedioca!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
De malo budite realni i priznajte skoro svi gradovi bez obzira iz kojeg entiteta dolazili dali su na koristenje bar po jednu kasarnu ili vojni objekat na koristenje univerzitetima,fakultetima....
Nama izgleda svakih par godina treba rat jer smo slabog pamcenja, mnogi su zaboravili stanje rata i kako je bilo, e ja vas branit vise necu, licemjeri su opasniji od neprijatelja upamtite to. Ljudi otimaju drzavno nece ovu drzavu, nece nista bosnjacko, a mi hocemo sa njima kompromise traziti. Znate kada cemo imati kompromis, kada im damo sta im treba a to je ono sto su htjeli ratom.
Zna se kod koga. Kod Mileta. Obični narod se filuje nacionalizmom da se sakrije njegov ogromni kriminal i pranje para. Tako je isto i sa SDA i HDZ šefovima.
Ma mi Bosnjaci trazimo da pravnici ganjaju Sebiju, koga briga za drzavnu imovinu.
Na Engleskoj berzi.
Mileeeeee , gdje su pare .
Sve poništiti i vratiti imovinu državi.
ako s pravili bolnice ,skole i djecij vtrice.. neka su
Pretvorene se u privatne nekretnine u Srbiji
Bejha nije vlasnik ničega. Posebno nije vlasnik ničega na teritoriji Republike Srpske. Prenesite to ajatolahu i Bakiru
Pa taj entitet rs pripada BiH moronu jedan hahaha
Pitajte Ćudićku i Nip-ovku, one su na istoj liniji sa Vulićkom!
Naravno da drzavna imovina pripada drzavi, ali sva ova frka sto Dodik radi ima uporiste i u tome da je i FBiH prodavala drzavnu imovinu. Hajmo novinari Klixa biti posteni i napisite jedan istrazivacki tekst o temi da li je i koliko imovine drzave FBiH prodala.
auuuu koji kriminalci
Da ima drzave, ne bi moglo ovako.. logicno
Kod Srba. Ne živite vi jedini u BiH.
Od baje iz laktasa