Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Šešelj podvažava vefevendum! :P
Smlt vogopedima!
Treba Šekija vezati , puno laje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lud , Ludji , Dodik
Pitanje za prosrpske komentatore na klixu: Jel vam plaća neko, ili ste jednostavno retardirani pa podržavate krmka kao što je Dodik ? Izidjite malo na zrak, nema kruha od komentarisanja ;)
@Chiwwi Vjeruj da nas nesrbe hladno zaboli za vas datum, i šta ćete vi slaviti. Ali ne radi se ovdje o datumu nikakvom nego spremanju atmosfere za rušenje države.
ja budala, šta je ovo reć,baš me interesuje koji policajac neće izvršiti naređenje predpostavljenih da nabije "članove komisije" nogom iz Brčko distrikta I ostane na poslu, jer valja izgubiti poso na današnjem vaktu.
Ovi izazivaju rat, lijepo se angazuje nekoliko profesionalaca i ovaj Dodik rokne u glavu i mirna Bosna Dzaba pricati hajvanu kad hajvan ne razumije ljudski govor, neki samo poznaju silu i sa njima je to naj efikasnija vrsta komunikacije.
Sve pohapsiti!
Ha, ha. Ovo se kaže kada tonem - neka potonem sa stilom! Pa, ovom rudonji neće dati da mrdne iz Laktaša! Biće mu, njima oko njega takve sankcije, da se u Evropi nepamte od doba hladnog rata! Sada već Lavrova hvata strašna nervoza. Biće sve imteresantnije. Čak ako uvedu sankcije, dodo la odleti bilo gdje ( Srbiju) avion će biti oduzet do daljnjeg! Spektkl! Dodola bez aviona - gdje to ima?
Mogli su formirati i komisije za dijasporu u npr.Beču i Berlinu. Možda i Torontu. Bezveze se troše pare. A ovih Simića oko Tony-ja ima k'o mrava.
Pa, svi propali novinari, a la Simić su se dali po kabinetima. Ako neznaju da budu gospoda, onda su dobri slu( ge)žbenici!
@Separatista - to je po Dejtonu. Sa ovim dodola krši još jedan zakon. Tako, zakon po zakon - sud i kazna!
kako se debeli razlećeo i mojoj bleki će listic da mente da zaokruzi nista! :))
šta bi SDA da nema reperenduma.
Komisija za Brcko koja ne sjedi u Brckom hahahahah kakav je komedijas ovaj DODO.
Onda dajte i u Federaciji da glasamo za vas referendum. :D Joj koji smor od rijeci "referendum". Sprdancija postala jos davno.
tako je Mile..Brcko jeste Srpska republika i referendum ce se i tamo odrzati.Pripreme koliko vidim se privode kraju, ocekujemo veliku izlaznost i potvrdu da je 9. Januar dan republike a u ustavu cemo dodati jos i dan drzavnosti.Bravo predsednice
Ono od srca se nasmijah. Suze me zališe. hahahahhah
@Hajno bilo je Brcko i u SFRJ pa sad vidi di je..sledeci referendum ce ti sve kasti..cek prvo da zavrsimo ovaj ne zuri kad mi vec ne zurimo :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kakve veze ima distrikt za entitetom?
distrikt je kondominijum.....znaci pripada i jednom i drugom entitetu ali je nezavisna javna uprava......entiteti imaju odredjene obaveze prema distriktu.....ali ga ipak ne mogu za sebe svojatati......u distriktu građani imaju pravo da se sami opredijele koje entitetsko državljanstvo žele... u koji PIO da uplacuju doprinose i tako dalje...mislim da bi trebali imati pravo samo da odluce hoce li biti dio tog idiotskog referenduma ili ne
@mirrorce Nije tačno, entiteti nemaju ništa sa distriktom koji iznad sbe imaju samo državu BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
dodik ne vadi a ovi sute ko p...