Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi mogu slobodno vrijedjat bosnjane,lojavci,mosnjani,poturice,periguzci,itd...a kad neko kaze istinu srbima onda kukaju nas mrze,zasto nas mrze itd...kosti po masivnim grobnicama koje su srbi radili svjedoce ko su i sta su srbi
Citat koji obiljezava zadnje dvije decenije, interesantno, dolazi od jednog od srpskih idola tog perioda, a on glasi: \'\'(mi srbi) lazemo da bi obmanuli sebe, lazemo da nas nije strah...Lazemo iz ljubavi i covecnosti, lazemo zbog postenja. Laz je vid naseg patriotizma i potvrda nase urodjene inteligencije. Lazemo stvaralacki, mastovito, intentivno...\" Dobrica Cosic.No further comment, truly.
Ti samo ovce mozes da karas.
servi-srbi su jedna izmisljena nacija i nemaju oni nikakvog grba a pogotvo nesto s bosanskom kraljevinom Kotromanica! bijeda krvolocnih ubica eto sta je serv-serb danasnji pocinioc holokosta i genocida Jevreja,Hrvata a najvise Bosnjana! VETO Bosnjani veto!podrska! BiH4EVER!
Sada mi karamo posrbice narednih 500 godina : )
@RS VETO!
Grb Nemanjića ima da bude! Amin.
@Bosnjak to majstore Hahahaha
@yesterday VETO! :D
...jao, kako je u ovom pogledu plemenita i korisna ta rijec!!!
Bošnjaci u BiH pozvani na džihad Najnovije poruke prvog i drugog čovjeka Al Kaide, Osame bin Ladena i Ajmana al-Zavahirija, objavljene su na islamističkim portalima širom svijeta, pa i u BiH. Naime, portal www.putvjernika.com, koji uređuju članovi mudžahedinske zajednice u Gornjoj Maoči, kod Brčkog, objavio je poziv muslimanima, ma gdje bili, da se uključe u borbu protiv američkih i izraelskih ciljeva širom svijeta.\"Protesti nisu dovoljni da bi se suočilo s bombama. Neka naš gnjev proizvede efikasnu akciju, koja će poljuljati stubove krstaško-cionističkog saveza, uz Alahovu pomoć. Dakle, muslimani, ma gdje bili, robujte Alahu i odazovite se obavezi džihada\".