Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seri,seri golube beli
KAKO MISLITE PREZIVJETI HV NA SJEVERU SA NATO CLANICAMA, A MI ODOZDO!!! ZVACE SE TA OPERACIJA CEKIC I NAKOVANJ!!! IMA DA SVI ZAVRSITE KO ONIH 12 MALIH!!! STO MISLIS DA HARE HOCE DA RADI NOVE TERMOELEKTRANE, PA VALJA VAS NEGDJE SPALIT!!! NE VALJA DA KRMAD SMRDE (zbog naseg zdravlja)!!!
MOZES TI SANJAT KOLIKO HOCES! DA BABA IMA M.U.D.A. BIO BI DJED!!! PRIJE CE MILE OSTAT TRUDAN NEGO DA ODCIJEPI DIO BIH!!! VI STE IONAKO DOSLI SA TURCIMA OVDJE, OPANKE NA NOGE KAO I IZ HRVATSKE!!! KUD KOJI MILI MOJI!!! SUMADIJA JE VEC PRAZNA, SVI SE ODSELILI ZA BIOGRAD!!! GRANICA JE UVIJEK BILA DRINA, JOS OD RIMSKOG CARSTVA!!! POGLEDAJ KOLIKI VAM JE ODNOS NATALITETA I MORTALITETA!!! SRBIJA JE ZA 50 GODINA IMALA 6 MILIONA ABORTUSA!!! STA MISLIS DA STE SE SVI VI RODIL - 6 MILIONAI!!! A RUSI CE VAM POMOC MALO SUTRA, SJETI SE KAD JE KARADORDE POSLAO OPUNOMOCENIKA U RUSIJU, STA SU MU REKLI, PRVO RUSKI, PA BUGARSKI, PA TEK ONDA SRPSKI INTERESI!!! A KOSOVO CE BIT NEOVISNO UVIJEK JER TO YENKI HOCE, A RUSI SAMO CEKAJU MIG IZ WASHINGTONA DA IM OVI DOZVOLE DA UZMU ONE DVIJE GRUZIJSKE POKRAJINE!!! I CICA MICA GOTOVA JE PRICA!!! DOZOVI SE PAMETI!!!
NISAM CLAN I NIKAD NECU GLASAT ZA SDP, PRIJE BIH SEBI ODSJE\'O RUKU!!! ALI LAGUMDZIJA JE SA ALIJANSOM HERCEG-BOSNI UZEO MIO, PA GA SPOJIO SA PIO, ALI NIJE UZEO EP HB JER BI IM MI BOSNJACI DAVALI STRUJU JEFTINIJE NEGO STO JE KUPUJU IZ INOSTRANSTVA!!! KOLIKO OVI IZ EP HB PLACAJU ZA STRUJNI SAT A KOLIKO MI U EP BIH!!! LAGUMDZIJA JE STARI LISAC
BiH nece morati jos dugo trajati samo da pobjedi SDP, oni ce popustiti... kao sto se desilo u Srbiji za Kosovo dodju mekani ljudi i popuste
www.youtube.com/watch?v=LDgCaH-1HAU&feature=related
KONJU!!!!!!!! KONJU!!
Da nije mozda obrnuto.......BiH zauvijek a rs dok mora............malo nam se Dodik zbunio ..........;-)
@Niki bravo, tako je. Ja kazem da je tacno da ce RSK i RS biti ujedinjene, vijecno ali u Nisu.Zivi bili pa vidjeli. I tacno je i to da je Bosna do mora, Save, Une i Drine. Nije Bosna 95. izmisljena ko rs. vec 1000 godina i vise zivi i postoji a njen narod je za njenu slobodu , more krvi prolio i neda je nizasta. Dodik zna dobro kako je rs nastala i zasto i da je vremenski ogranicena i da joj prolazi rok . NIJE BOSNA I SRPSKA I HRVATSKA I BOSNJACKA NIJE, VEC JE BOSNA SAMA SVOJA I SVOJIH VIJERNIH BOSANACA I HERCEGOVACA, TVRTKOVIH POTOMAKA STARIH ,DOBRIH BOSNJANA a nikako nekih i ovih i onih i inih koji s bijelom najlonkom dodju koru kruha da zarade ili da paprika kupe i preprodaju.
Opet se krmak prejeo ludih gljiva i pokvarene svinjetine !!!!!!! Moranje je samo genocidne rs cobani.........sve do jednom.........SIKTER !!!!! RS=GENOCID=KRKANLUK
Naravno, isto kao i što je republika Hrvatska postojala dok je morala, a republika srpska krajina još uvijek traje i trajaće vekovima :)
Koji se sladoled najlosije prodaje u Srebrenici? -porodicni
kako se prodaje zemljiste u Srebrenici? -sa kostima ili bez kostiju
Danas vise niko ne pominje M-H/F ,a vrlo rijetko se pominje i BiH. Sve se vrti oko Republike Srpske.Izgleda da je R.S. postala fenomen na prostorima Balkana i Evrope.Svako danas u Evropi zna gdje je R.S. i ko su njeni stanovnici.R.S. je postala nezaobilazna tema svih Evropskih skupova.R.S iznenadjuje Evropu svojim brzim napretkom i stasanjem u jednu cvrstu demokratsku drzavnu zajednicu punu nade i obecanja za njene stanovnike.S druge strane M-H/ F se samo cuje po vahabijama,poznaju je svi po ekstremnom Islamu,po gusenju ljudskih prava,po perfidnom etnickom ciscenju Hrvata itd. Cini mi se da su MZ,EU i Amerika konacno shvatili svoju zabludu u koju ih je uveo lazni plac i kuknjava Bosnjaka o genocidu nad njima.
SRAO KRAJINA jer isto bila Republika, a nestala na Traktorijadi via Banjaluka i Repulika Krmsska...ubgvi