Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, svaka im cast! OKO ZA OKO -ZUB ZA ZUB!
Heh, genijalni komentari! Zivjela multietnicka BiH i suzivot medju narodima!
Ja necu imati nikakvog natezanja za moju odstetu. Pripremam kada bude spremno, sve od 2 rijeci ce se rijesiti ja nemam potrebe za sudom, to je zadnje. Kad pljackas sretan si, kad vracas spreman si. To je to.
Uzmite im sve pare mamu im posrbljenu
hajmo sad svi ih trebaju tuziti i dovesti do bakrota tu genocidnu tvorevinu
Dok su pljačkali,sve je bilo OK a sada kada sva ta pljačka pristiže na naplatu onda nije dobro. Bit će toga još koliko hoćeš,sve što ste porušili i popalili,za sve porušene džamije u BL trebaju platiti 65 miliona a gdje su ostale.
Jos jedan od razloga zbog cega tzv. Ustavni sud BiH treba biti ukinut.