Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz naslova se da procitati da gospodina Dodika i njegove BOSANCE iz takozvane RS TARE BIJELA KUGA....Eto tako!
Tako je to kad pravimo djecu Bošnjama!
Profesore sutra cu ti mami uplatiti alimentaciju...Nemoj da si frustriran sine moj,ljubi te babo :*
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Gatara ciganka: - "Vidim slovo z, bit ćeš zdrava" - "Vidim slovo p, bit će para" - "Vidim slovo ć, ljubav" Djevojka: - "Jasno mi je z-zdravlje, jasno mi je p-pare, ali kako ć-ljubav ? Ciganka...će da te kara!!
hahahahaaaaa...e,stvarno si....uh.. ;-)))
:))
Derpe!
NEMA PROBLEMA COME braća iz Srbije da žive u našem RS-u. Jedini koje možete nafatati po Srbiji su kriminalci poput Dodika i njegovih pajtaša. Ostali pošteni Srbijanci kada kažeš da si iz Bosne odmah okrenu glavu i zapuše nos!
Tarabići i njihovo predskazanje, prije bih ga tumačio kao prokletstvo. Opisali su kako je su Bošnjaci ( Turci protjerani iz okoline Užica) na sve četiri strane svijeta. A, da će se kad tad pokazati kao ne nafakali potez Srbijanaca!
Ha,ha tako sam i mislio, moj prvi komentar bio je POGODAK U SRCE, što se vidi po brojnim minusima. Jebi ga, istina boli, znam. Naravno, ja nastavljam i ne odustajem,a i sto bih kada su mi bule drage, a i ja njima Bogu hvala. Luxman, inace bezidejan tip čovjeka, nažalost čovjeka ( jer za djecu ima nade ) , nastavlja glavu da stavlja u cmar Pro- zajeba, a ovom se to izgleda dopalo i gle čuda,evo ga opet na komentar da se on sada uvuče u pakaš Luxu...Pa nisam li ja rekao da ste se našli. Srećno vam medusobno taslačenje bilo. Jebiga, razumijem, nema se treba,žena...nece vas niko. P.S Pro,pazi se Lux, je potencijalni sida-boy. Ćao derpe!
Pa to je cilj srpskih vlasti, da narod izumre a da oni samo presele u stanove koje su kupili po Srbiji i šire.
nije to samo u rs to je gotov u cijeloj BiH nazalost:(
U RS-u je izraženije, kako god okreneš. Nemaju više ni para ni muda da se razmnožavaju.
svi smo u istim govnima treba da napravimo zdravo drustvo bez nacionalizma i fasizma u ovoj sredini kakva je BiH samo budala stanca dijecu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ljudi nesta srba!
Kakav mamac za izlive nacionalne mržnje, 3,4, sad, idemo :D
Kakav nacionalizam, slabo vi to tamburate. Pustite Bošnje da to istamburaju u vunenim čorapama.
u najavi: - Srbi smrde! - To im Dodik međed ne da da se je hebu. - Treba njima turska belegija, il će izumrijet svi u genocidnoj. Onda: - hebem sve balije - muslimani su sebi napravili Markale - mošnjaci su gamad, treba vas pobit ko one u Gazi Zatim: - treći entitet!!! - Mostar je hrvatski - Živio Dario Kordić I onda Sejdić-Finci i kompanija "ostalih"... Sve u svemu, prelijepo :)