Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomogli ste nam '92 embargom na oružje ,došo Miteran i predo aerodrom četnicima ,nikad vi niste bili prijatelji BiH.
O čemu ti pričaš čovječe!?, aerodrom prvo drzala JNA, tad je i najvise ljudi i uspjelo otici iz SA, a onda su se srbi uvalili na kratko i na kraju su ga preuzele UN.
@roman to jetabu tema velike bosanske dzamahirije.I dan danas nesmiju priznati dasu ih okupacione snage pomagale dok su on njih ubijali.A da nepricmo o tome zasto nisu mogli izaci iz Sarajeva cijelo vrijeme rataiako su Pofalici bili oslobodjeni,moglo se ladno proci u drugi dio BiH.Sarajevo nikad nije bilo pod opsadom.
Niti jedna stranka iz BiH nije za EU.Oni samo pricaju da jesu.Stranke igraju onako kako im kazu oni sto ih placaju.Privatni poduzetnici nezele u europu,odgadjaju koliko mogu.Uhvatite njih za gusu i ucicemo u europu expresno.Europa je za njih prevelika konkurencija,nema tu mjesta nasim sitnim mesetarima.
Da bi se objasnilo građanima sta je EU, moraš prvo da im objasniš ko su stranke na vlasti, ko i kuda ih vode jer poslije 23 godina poslije rata još niko nije ništa skont'o. Oni koji su shvatili pridružili su se EU odavno.
A koje su za cjelovitu BiH, to bi bilo važnije znati prije glasanja???
Znaju građani ko je za EU a ko nije, samo, izgleda, stranci ne znaju.
Bio sam uvjeren da ćemo izgubiti, da će Hrvatska pobijediti, sa minimalno 4 gola. Neizmjerno sam sretan što smo imali Nestora Pitanu na našoj strani te što nam je omogućio da uprkos jadnoj igri ipak pobijedimo u Moskvi. Podsjetio bih da je Francuska bila prva zemlja koja je otvorila svoju aombasadu u Sarajevu, početkom 1993. a već 1992. smo poslali našeg predsjednika da spriječi vojnu intervenciju i deblokadu Sarajeva te iste zamijeni humanitarnim koridorom.
Pa zna se, HDZ!
trokutistan se polahko pretvara u islamizirani dzep teritorije sa mrznjom prema svemu sto je zapad. to je gotova stvar.
@bootycaller trokutistan je civilizacija za vas uzp-genocidne retatdirane stanovnike šume i kamenjara..
odjebi stari! to što imamo ovce, ne znači da smo svi čobani.
j..i se ruso ako ti neznas kako cemo mi znat...mrs u 3 pm sto ste nas u ratu nagu..li sa cetama
sve su za EU osim SDA, HDZ (HNS) i SNSD (SNSD-ovi koalicioni partneri)
@IzetSmriko01 sda i hdz su za eu ,pricas gluposti
Cuj koje su za eu....pa niti jedna. To bi im znacilo kraj
Znamo : Sda, hdz, snsd i naravno sbb ! Sa njima nema straha za buducnost nase zemlje.
Ovo se zove palamuđenje
Ovi stranci stvarno vjeruju u ove nase politicare i njihove stranke,pa jbt jesu linoni ludi ili smo mi slijepi?