Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog tehničke grješke nekog treba strpati u zatvor, pa će se guzice prestati zajebavati sa zdravljem ljudi.
svaka vam čast za to.. vama ne treba dat ni nacrtanu ovcu da cuvate
Vjerovatno se neka uposlenica ministarstva dok ke radila copy paste pocesala po stidnom mjestu i zaboravila uraditi tu kljucnu operaciju. Srecanjena da nema odgovornosti
haj nek ga neko i Bosnalijeku sukne u federaciji. i on je izbaciavo sa lista koga je htio, samo sto su to prije radili edo i zujo u bosnalijeku sada rade nedo i zujo iz bosnalijeka i farmavite. ne bi me iznenadilo i da im je farmavita ovo upakovala :) opca ludnica ova zemlja i ovi kantoni, u nekim ti dostupan svaki lijek u nekim nije. #komebavishekantoni
koji levat ovaj sda-ovac, i on i njegov ministar i komisije, sa sela doslo i mene kao gradjanina nerviraju
mali morgen, dok se to ispravi namaci ce se fina svota za uhljebe...
Tehnička greška? Zna li premijer da li u toj komisiji sjede stručnjaci ili nestručnjaci? Što je radio ministar, je li pogledao tu listu prije objavljivanja - ili nema vremena da radi svoj posao?
Namjerno izostavljeni u korist proizvidjaca i dobavljaca!!"
Kakav je ovo razlog "tehnicka greska"?!
ono kad ti seljacina kaze da je kopjutooor pogrijesio :))))))
Prava fizionomija slavena. Rastjerali ste narod da peru njemačke pakaše po europi, a ostalima želja da se uhljebe na državnu sisu. Krajina je propala ko cirkuska trampolina!
Seljačke malverzacije....a znali su naplatit rad u komisiji...
I ko je sad kriv za svu stetu kija je time prouzrokovana?Ljudi su cekali odredenu vrstu lijeka.Koji debilizam