Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije im lako sa cim se suocavaju... neka migrante smjeste u Fadilovu zgradu sto kupuje federacija...
Ne zelimo nikoga bez validne vize i dokumenata u drzavi. Sta se koji Q o tome raspravlja. Jedino ispravno rjesenje je da oni koji nemaju dokumente i vizu budu protjerani. Oni koji dolaze iz ratnih podrucja, mogu traziti status izbjeglice po medunarodnim propisima. Da mi je znati po kojem zakonu neko moze da ude u zemlju bez dokumenata i ne bude procesuiran? Ako to tako ide, onda zasto ce dokumenti uopste?
Fino treba poceti pratiti vlastite zakone i zabraniti ulaz svakome ko nema ispravnu vizu...... a ne da mene gnjave po granici da bi ova stoka presla kako im se cefne........ koji dupli standard