Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect. Znamo svi da he izvjestaj placen i napravljen po starom uzoru da je laz osnovni instrument kod politike dijela srpskih politicara.
Meni nije problem što oni negiraju genocid, problem je što mi trčimo ponovo pjevaljkama koje su pjevale Srbima dok su ubijali i grlila se sa njima... 10 hiljada duša je otišlo da sluša Lepu Brenu, meni je to veća sramota. Nije problem u svim pjevačima iz Srbije ali boga mi u pojedinim jeste. I može Klix koliko hoće brisati komentare ali to je istina.
ima ljudi ! treba ustrajati ! Šalom, Selam, Mir
Profesor Rosensaft je pogodio "u sridu"- u pokusaju da osiguraju podrsku za svoje zlocine barem negdje u svijetu, Izraelski "strucnjaci", u nemoci da nadju tu podrsku medju postenim svijetom, pribjegli su trazenju pomoci od smradova i truhlih faschista... Profesor zna da je i Holokaust potvrdjen na sudu, bas kao i GENOCID u Srebrenici, i da podrska svjetskih smradova ce sutradan rezultirati u relativizaciji Holokausta i velikoj glavobolji za jevreje...
Malo ko je Bošnjacima pomogao kao Američki jevreji koji razumiju patnju.
Ne postoji veći licemjer od gospodina Rosensafta. U jednom tekstu, ranije, pokolj koji su napravili pripadnici Hamasa, naziva genocidom. Iako za tako nešto ne postoji presuda, niti bilo kakvi dokazi. A da pritom, nigdje, ni jednom riječju, ne spominje zločine koje sprovodi IDF, na Zapadnoj obali. IDF sravni Gazu sa zemljom, ubije 35 hiljada palestinskih civila, od toga 15 hiljada djece. Za tako nešto mu ne pada na pamet da kaže da se radi o genocidu.
tebra moj kako ce genocidasss priznat genocid