Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iseliti sve iz BiH ODMAH! E čuj napravilo im stanove, kakvi idioti majku im njihovu! Pa to je gamad neviđena, hem pogani, hem nasilni, nikakva hajra od njih u životu, samo belaj!!! Meni su kuću opljačkali, lupali mi po autu, pljuvali, pogan bjelosvjetska, ništa drugo!!! Nek\' shvati ovo kako god ko hoće - rasista, šta god, sve sam to i još gore! Nikad od cigana čovjeka ni do podne ni popodne. Toliko!
Zasto ne?Ako mozemo pomagati one koji su nam se nedavno krvi napili mozemo iRome.
Romi ili Cigani su Rumuni, znaci pravoslavci znaci srbi !!!
Mogul se kako sistematski iselit iz BiH ti cigani, kad ne mogu biti posteni onda prema njima max biti neposten pa ih s noge na nogu u indiju i pola u more bacit da plivaju dokle mogu
nikad nisam mogao uociti razliku izmedju roma i muslimana. cigani i jedni i drugi.
nek su otisli fala bogu ja tu zivim, konacno mamu im
1)Zasto niko nikad nije kaznjen a prosjacenje je zabranjeno zakonom ? 2)Zasto nikad nijedan nije zatvoren nakon sto vise puta prekrsi zakon? 3)Zasto im socijalna sluzba ne oduzme djecu a rad maloljetnika i nebriga roditelja je kaznjiva zakonom i konvencijom UN o djeci? 4)Zasto ih sanitarna inspekcija ne zatvori zbog nehigijene? 5)Zasto smiju hodat gradom bez osobnih dokumenata? Jedini opis takvih vlasti je NESPOSOBNI , ULJENJENI DO SRZI , UBLEHASI , LOPOVI , NEEFIKASNI = SLJAM STO PALAMUDI: \"STA BI TREBALO KAD BI...... \" i \" MI PODUZIMAMO U OKVIRU... BLA , BLA , BLA\" A TAKVA VLAST SVE GOVORI O NARODU OVDJE
@rasisti a sudeci po tvom ili si cigan, ili budala
citajuci po vasim komentarima vi ste najgori nacisti i rasisti sto sam vidio.. sramota vas bilo...
na cemu ce sad nacelnik dobijati izbore
U mom naselju ih nema,al da su postali problem jesu,upoznat sam sa situacijom na Mejtasu,ali vjerujete gore je na Gorici,a na Aneksu je svaka druga kuca ciganska.
Mi smo evropska/svjetska deponija za svaki klinac,pa tako i za sljam koji se slegne u BiH nakon sto ih protjeraju iz drugih drzava (Romi iz Italije npr).Pothitno ih deportovati i nabiti nogom odakle su i dosli pa neka tamo radjaju 10.dijete koje im je nista drugo nego radna snaga..dok im babo sjedi i loce u cergi. I narod treba da se osvijesti pa da ne daje na ulici il saobracajnici ni 0,20kf onome malom,simpaticnom od par godina.Ima mnogo precih slucajeva ako hocemo da budemo humani: pogledajte koliko ima jadne djece oboljele od teskih bolesti. Onaj jedan mali dnevno zaradi preko 30 km..vise nego je dnevnica 90%nas na portalu koji su u radnom odnosu. Kad im se prestane davati nece ih ni biti I naravno uvesti jake kazne i sankcije za nakupljanje raznih otpadaka i maltretiranje ljudi po ulicama. Gledam neki dan ciganku;objesila se o ruku nekom strancu na Bascarsiji i covjek je bukvalno vuce za sobom;ne moze da je se otarasi.A o psovanju i pljuvanju auta ..da ne pricam
NE MOGU DA VJERUJEM KOJI IDIOTIZAM NAŠIH KANTONALNIH VLASTI!!!!!! AKO JE NEKO BESPRAVNO NAPRAVIO OBJEKAT BILO GDJE (A POGOTOVO U VODOZAŠTITNOJ ZONI!!!!!!!!!!!!!!!!!) TREBA NAPLATITI KAZNU I ISELITI GA, bez obzira bio Rom ili B/H/S.. NAŠE MINISTARSTVO JE NAGRADILO NOVIM STANOVIMA ONE KOJI KRŠE ZAKON I ŽIVE NA TUDJEM ZEMLJIŠTU, A KAŽNJAVA STUDENTE I MLADE I USPJEŠNE LJUDE!! SRAM I STID VAS BILO!!
iselili se iz bih svi dabogda. amin.
Preplavili su Sarajevo. Na Mejtašu su uselili u svaku napuštenu kuću, stan, rupu, a da im vidite voznog parka!!! Dobra je stvar u tome što su istjerali narkomane iz tih napuštenih objekata ali nisu nimalo diskretni. Imaju više auta, stalno nešto dovlače i odvlače, napravili su deponiju od dijela ulice. Za bilo kakvu raspravu treba ti AK-47 sa nekoliko okvirova, namješten na rafalnu paljbu, ali i to djeluje smiješno kad vidiš kako su organizovani. Nemam ništa protiv njih, ali moja ulica u zadnjih pola godine počinje ličiti na scenu iz Kusturičinih filmova. Idem kući koja je 5 minuta pješaka od Vječne vatre, a u ulici scena iz \"Doma za vješanje\"! fale još samo Kusturica i Bora Todorović, ostalo je sve tu. Njihovo imovinsko stanje odaje utisak da bi mogli sami, bez problema, kupiti negdje kuću, a ovako žive besplatno, ne plaćaju nikakve režije a imaju sve (struja, voda, plin,..)