Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
divi deb*lske face zaostale
Kako nije? Pa kod nas odijelo i kravatu i nose samo majmunske glave (bez obzira koje su stranke i nacije po zanimanju, pardon, opredjeljenju).
POPUŠI I TI I TINHIĆ KOPILE!
ima najbitniju zna turski, ostalo nije važno :)))
bez ikakvih losih namjera se pitam kako doticni gospodin sa zavrsenim fakultetom turskog jezika moze biti glasnogovornik stranke i savjetnik ministra sigurnosti? na osnovu kojih referenci? (ne umanjujuci profesiju za koju se skolovao)
-Dok Kanibali ne ustanu nista nece se pomaknuti s mjesta.
-Kaplan se uhljebio u savjetničko i PR funkciji, savjetnička plata je 2400 KM. -Realno ne zna pričat
Jao, ovaj Samir je super...njega smo karali u pakaš...čist je..
E hajd nek se barem SDA ne nateze oko fotelja
@BORDO ODIN TI OPET KENJA$ I OPET NI SAM NE ZNAS STA SI REKO ... a sve mi se cini da ce vanredni izbori biti raspisani i opet ce nam biti po usima nekih 10-12 mil.maraka...zalosno!
Ma nesmijete pisnut od Čovića.Ima on vas u šaci i igrate kako on pjeva.Kako komentarišete izjavu Tihića za TV Novi Sad. SDA kontinuirano sa Tihićem izdaje Bošnjački narod. S R A M O T A
Bitno je da ce SDA u vlast ... stranka koja je izgubila izbore i za koju je glasala samo njena glasacka masinerija podobnjaka uhljebljenih na drzavne jasle.. Ali to mozemo ztahvaliti Lagumdziji i SDP-u koji su pokazali narodu da su obicni SDA satelit i nista drugoi
pa za ovu SDA stvarno moraš imati proprcije da uđeš imaju dva kalupa fizičkog izgleda i mentalnog sklopa
zaigrace mecka i pred tvojim vratima.UBLAHASI
meni ovaj lik lici na zidova