Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Angelina,Angelina reci mi ljubaviii dal\' se sjećaš.
treba nam angelina doci da se ljudima pocnu pravit kuce.
Jel\' ovo Neđadov amiđa iz Višegrada. Uh ako ima genetike koliko je on sebi klepio???
35 000, gdje to majket? mozda mozes stalu za te pare napravit, kucu nemozes, plus ti kazes opremljena...
moze crni, i serif znacka ;)
pa to je duplo nego sto je potrebno para, cak troduplo. Nasamarise te angie, moto im je \"ako mozemo koga nasamarit pravo cemo ga pomust\". Oko 35.000 km je opremljena kuca u bih!
Sad ce znaci krenuti kampanja da se Andji popravi naruseni kredibilitet humanistice. Nedamo da se snima film u kojem je sin Ratka Mladica romanticna figura, a bosanske zene uzivaju u silovanju. Ovo sto je gura ambasada je samo dokaz da se radi o drzavnom projektu USA. Danis Tanovic je isto tako satro naivno koristio umjetnicku slobodu da snimi film u kojem se ne zna ko je poceo rat, pa izgubismo tuzbu za genocid i nikome u svijetu nije bilo cudno.
Moze li meni ona 14 stanbena jedinica jer izgleda nikome nije dodjeljena????
Do-dick se fali non stop da RS ima milijardu dolara od prodaje svega i svacega rusima, kad su mogli porusiti tudze kuce, zasto ih oni ne poprave, vec mora uvijek da se nadze neki donator
Inpetto potpuno si u pravu.ja se pitam kako i sto??
Kad dobiju stanove onda će se vratiti svojim obnovljenim ,,vikendicama\'\' ili će ih prodati.Tako je to svugdje i u RS-u i u FBIH. Obnove im kuće a oni ih koriste samo kao vikendice jer su na raznorazne naćine već došli do stana ili kuće.Još ako im poprave infrastrukturu koje nikad nije bilo cijene kuća dobivaju na veličini. I onaj budalaš kaže da mu treba još jedna milijarda kredita da se svako vrati na svoje.
:)
A zasto se ne vrate svojoj kuci?
bravo