Komentari (383)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mozes mislit kad su iz ove vukojebine ratko i raso prvi put sljegli u carsiju. Jadna ti majka grad ih prihvatio iskolovao a oni okrenuse cijevi da ga uniste.
Vrlo otrovan tekst. Klix je samo jedan od medija koji raspiruju mržnju. Sram vas bilo.
ali ovo je natragicnije! nismo pitali sta se dogodilo sa albancem! odgovor svi znamo kao i vi pitati je suvise za nesto sto vec unaprijed znas, to bi dapace bilo provokativno za te cobane da pitas to, to bi njih uvrijedilo saznanje da ne znate sta se dogodilo sa albancem tj vlasnikom kafane prije rata.
Popravio mu se zdravstveni karton od kako je u Hagu, tuzno ali istinito
zatucano sve ko i mladic sto je zatucan
za sve zločine koje veličate kad nećete da ih se odreknete, prihvatate sudbinski tragediju ljudi koji su stradavali nedužni. za djecu koja su izgubila svoje mlade živote vaša će sreća i blagostanje generacija vaših koje dolaze biti nakaradno. Za svaku povrijeđenu ženu platićete bolestima koje će vas pratiti i muku stvarati, a za iživljavanja i kasapljenja ima sud koji vas čeka tamo na drugoj strani jer kada umrete tada ćete živjeti u vječitoj patnji..
Svi vi koji podržavate zvjerstva ništa manje niste krivi i bićete hrana zvijerima kakve nezate da postoje. Idite u crkve ali neće vam pomoći da operete prljave duše.
Hahaa Dobro vas nisu ispekli i pojeli...
Koja je to psihologija na ljudski um. Većina njih je svjesna da je on ratni zločinac ,ali opet ga veličaju. Katastrofa. Možda im redovno ispiraju mozak.
Monstrum.
Napokon da i klix sastavi pricu kako treba i to pricu o skakljivoj temi. Cestitam.
Ja Źivota...Pa on nije sam upropastio drugi narod,nego i svoje najmilije..A interesantno da"Srbi"velićaju zloćine.Oni nikad pameti neće doći.
Bravo klixe, trebalo je napraviti clanak o covjeku koji je pocinio genocid nad svojim sugradjanima.. sigurno je zasluzio takvu paznju..
Iz koje vukoj..ine je doso nije ni cudo sto je bio lagan plijen za pro-fasisticku velikosrpsku ideologiju preuzimajuci na sebe ulogu koljaca dok su tvorci te ideologije kao sto su Dobrica Cosic i njen politicki trubadur kao sto je Milosevic svoje guzice sklonili u stranu. Srbija je uvijek iskoristavala BiH Srbe, otud i nametanje Srpskog identiteta.
žešća vukojebina....
Tačno. Šta bi uopšte vukojebci i kozojebci bili bez rata? Glume patriote da bi se dočepali tuđega.
Pazi satelitske, nije ni znao do sad za antenu Prodo staru ovcu da kupi kinesku antenu da može buljit i isčekivat presudu p*sro ti se golub na LNB :D
rodna kuca govneta posrao vas on u po redakcije pa izbrisite i ovaj komentar supci