Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje licemerje.......oni koji su najviše zaslužni za nepotizam furaju kampanju :=)
Mislim da oni ne furaju kampanju. Stranci furaju kampanju. kČisto sumnjam da bi Vlada sama sebi stavili ove poruke.
Fale vrata koja samo keš otvara. To su više garažna vrata.
Ali mora se priznati da su uradili dobar PR.
Koji bezobrazluk da tipičnim spinom, razbijanje i skidanje okova propagiraju baš ONI koji su 25 godina nametali rođačko-stranačke veze, korupciju, nametali PODOBNE ispred sposobnih... Pa gdje ste bili do sada, šta ste čekali do sada, narodu sada kada ste sve zauzeli od portira do predsjednika pričate protiv nepotizma, a kurvini sinovi raspoređeni na svim nivoima.... Jedan nemoralan i nečasan spin, ko još smo mutavi i zatucani...
Meni ne daju kroz ova rođačka vrata zbog incesta:Yebo sam im svima terma ! :)
Ovo je super kad bi izveli u nekoj razvijenoj zemlji. Medjutim, ovdje to ne djeluje jer to vec svi znaju, i stalno politicarima se govori o tome, ali njih boli k... i nastavljaju po svome. Tako da ni sto vrata ne moze pomoci tupoj politicarskoj savjesti da proradi. Njima obraz nije kao djon, nego kao celik, tako da ovo ne pomaze. Jedino sto im pomaze su izbori ili nesto slicno kao u februaru 2014. A ovo je beskorisno, to svaki dan na tv slusamo i nista ne pomaze.
Ako se napravi pola od obećanog reformskom agendom dobro je .
Nema od toga ništa Koja vrata kao da polumozgovi razumiju nečiju bol, bijedu, jadan život Šljego seljak sa sela, zauzeo busiju prvo kupivši diplomu i onda povukao svu svoju mnogočlanu rodbinu u ,,čaršiju,, i valja svaki od njih da zaposli 183 rođaka Lažu, varaju kradu i sebi pune džepove Dok god svaki Bošnjak ne govorim o bošnjacima koji nas lažu i kradu nego o običnim poštenim građanima ne razmisli svojom glavom i prestane redovno zaokruživati na glasačkom listiću SDA i SBB biće nam JAD
Autori DF i slična NVO sranja ... koji su gori sto puta od nacionalista
@mirkoculjak OD NACIONALISTE NE POSTOJI NIŠTA GORE, OPASNIJE, LJIGAVIJE, PRODANIJE, OD NACIONALISTE NE POSTOJE VEĆI PREVARANTI, KRIMINALCI, LAŽOVI ZA OVAJ JAD KOJIM ŽIVE NARODI BiH IMAJU DA ZAHVALE ISKLJUČIVO, ISKLJUČIVO, ISKLJUČIVO N A C I O N A L N I M S T R A N K A M A NA VLASTI Kada naša svijet (za jedno 300 godina) skonta da nacionalizam donosi samo zlo tada će se živjeti normalnije!
Kmečavci. Samo kmeče i hoće da se uhljebe u državnu službu. Podignite malo guze i ajmo kod privatnika, on ne gleda čiji si rođak nego koliko si sposoban.
@Pachenik Ova komplet nacionalna vladavina nam je namontirala uređenje gore nego za deve. Svu njihovu rodbinu uhljebila u državne ustanove a privatnike ostavil ,,raji,, Pa makar da je uredila zakonom obaveze i prava privatnika i raddnika ni pola muke (kod Tite je bile svejedno gdje radiš, državna ustanova ili privatnik) ista si prava imao. Danas je ova bajna vlast uredila da sirotinji privatnik guli kožu. I ti tvoju kćer ili ženu smjesti u buregdžinicu, papančino
@Muni Kod zločinca i diktatora Tita nije bilo privatnika...
AL FAKAT LIJEPA STOLARIJA
Ma štela je majka. :D
sarajevo leglo politickog kriminala,nepotizma i korupcije
Treba ovim nepotističkim ulazima ugraditi ona kružna vrata po principu kako uđeš, tako ćeš i da izađeš. Možda ona bar malo pomognu da se riješimo "ROĐAKA".