Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako mozete otvorite neke telefone svako bi izdvojio po par maraka bar malo da pomognemo toj djeci
Srbi nemaju Vakufsku direkciju k`o Bosnje! A opet Bosnji napacenom vjera smeta!
Pa sta su otvorili ako nedostaje novac za opremanje... Zidove?
Ko bude pljuvao po ovom, da Bog da je posjetio!
Semir Osmanagić se bavi arheologijom a ovi liječenjem djece od malignih oboljenja. U krivičnom zakonu je ovo nedjelo opisano ka nadri arheologija i andri ljekarstvo !
Sad kad krene ekonomski procvat u BiH pred izbore, a tek novi putevi i ove zgrade, bože mili.....
Za ovo se vec dugo pare skupljale, od naroda, obicnih gradjana. A takodje vec neko vrijeme postoji prica da fale pare za opremanje, pisale su novine, samo nam klix malo kasni.
Nema para za roditeljsku kuću, a ima za cijelu zgradu u Lukavici za političare...
ovo je prava pomoc za roditelje koji se moraju boriti sa svojim malisanima protiv ove opake bolest, nadam se da opremanje nece predugo trajati..........