Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno se ulaze a djeca nista neznaju,, a kako ce znat kakvi ih debili uce.
@bug123 mozda roditelji zaboravljaju da su oni najvazniji učitelji. Vise rada sa djecom, manje telefona, televizije i sl.
@bug1234 profesori uce djecu, a to sto su danas djeca svakakva i ne slusaju nikako, plus uz to roditeji na strani neposlusne djece. Znam da je moj mama uvijek bila protiv mene jer je to bilo za moje dobro!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemojte svake godine mjenjati udžbenike već nakon 5 ili 10 godina i mirna Bosna, tako da roditelji onda neće imati te visoke troškove zbog toga, a neće se bogatiti ni izdavački lobi kojima je uvijek malo para.
Porezi se placaju da bi drzava to refundirala gradjanima ulazuci u npr. besplatne udzbenike. Zasto u BiH nije tako nije do drzave vec nepismenog naroda koji glasa za "svog" pa mu "njegov" poreze trosi na "njihove" enormno visoke plate. Kakav narod takva i vlast.
Debilana.
Uvijek postoje i drugi faktori, oni faktori koji ne prevladavaju i takvi faktori su najjaci demagoski adut onih koji su kljucni faktor nazadka drustva. Ta stranka je isklesala sistem -da sto god da se desi ili ne desi- njihovi uhljebljenici ce biti u plusu.
Izdvajali su i moji za mene i vise,nikad nije bilo dzaba...dok ne promijene cijeli sistem umjesto ovaj iz proslog vijeka uvijek ce biti ovako
Nigdje ni skolovanje ni zdravstvo nije besplatno moras ga platiti na neki nacin. Kod nas bi da radi neosiguran da ne uplati ni u Zdravstveni fond ni u PIO i ostalo a da dobije nesto od drzave. Kupujte knjige svojoj djeci necu vam ih ja skolovati moj babo je u Titinoj drzavi koja je bila kao socijalno osjetljiva kupovao nama knjige.
Torba osnovca teska 10 kila. Obrazovni sistem kao u bivsoj Jugoslaviji. Ubise djecu sa teskim, pa cak i nepotrebnim gradivom. Kao rezultat djeca mrze skolu. Da barem neko iz BiH sistema hoce otici u Skandinaviju pa da vide kako to normalan svijet radi. Naglasak na strane jezike i informatiku minimalan.
Zamisli samo živiš u državi u kojoj imaš porez na sve živo, akcize i tako ta sranja, a zauzvrat ti ne daju ništa. Nema besplatnog školovanja, nema besplatnog liječenja, nema šta nema!
Poznajem jednoga momka danas 24 godine star.kad je imao nekih 13 godina montirao sam mu satelitsku antenu,od toga vremena naucio je tri jezika,njemacki,engleski i italijanski,tad mu je otac govorio da je to sranje i da je sin glup,danas mu sin vodi firmu,da ne govorim koliko mu je smetalo kupovati knjige sinu a ima pare ali je seljak
Prvog mjeseca sam primio 22738, a prošlog mjeseca 29584, od kuće sam radio na mreži. Redovni sam student i radim samo 3 do 4 sata dnevno. Svi moraju isprobati ovaj posao, sada samo koristi ovu stranicu ... ----->>>> www.WebJob33.Com
koji debili pljačkaju narod bezveze svake godine drugi autor
dajte im kuran i sufaru besplatno donacija saudijske arabije.....neka to uce
a djeca nikad gluplja!
Ulaganje u znanje je najvece bogastvo.
a što stalno mjenjate udžbenike, zar nije moguće napraviti jedan udžbenik po predmetu. Pa da djeca zadužuju u školi. Matematika, fizika, hemija je vazda ista.