Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupane imali to veze sa ovom temom.Što si opterećen lažnom istorijom i nacijom. Šta sada Grci imaju od svoje nacije kad su sve rasprodali i potrošili i sada nemaju kruha jesti. Misli na budučnost a ne na prošlost.
taj Nedim je garant bio neki genocidas muslimanske vjere. nema sta drugo bit. mi bogumili bosnjani to nikad nebi mogli uradit.
.............muk medju novokomponovanom nacijom:)))))))))))))))))))))))))))))))
Povelja bosanskog kralja Stefana Ostojića (04. 12 1419.) U svojoj povelji Dubrovniku Stefan Ostojic, bosanski kralj, na kraju drugog i u trećem redu navodi da \"nasleđuje presto od svojih roditelja i praroditelja gospode Srpske\". .....ZNA LI KO KOJEG SU MESHEBA KOTROMONICI I KOSACE?
Nabijem vas na neku stvar \"roditelji\". Za lijecenje budala, zatvaranje ubica, maloljetnicki zatvor i drugo para nema jer se citav budzet trosi na plate i tople obroke \"roditelja\" (ukupno u prosjeku po 1.600 KM), raznorazne nevladine organizacije \"roditelja\" i slicne gluposti.
Eto sad nek zabrane prodaju nozeva.
Ako je ubica u mjestu Hlapcevici kod Visokog \"lijecen\" i \"otpusten\" iz takve ustanove, vjerujem da bi trebalo pogledati posljednje otpusno pismo iz te ustanove kao i provjriti iste ljekare, kompetentne ljekare koji su potpisali to pismo. Je li to bila samo fraza??? Zatim je navedeno da je bio i alkoholicar? Koliko takvih ljudi srecemo svaki dan?e taj isti napasti ne samo na ulici nego i u rodjenoj kuci sa \"punim\" pravom ( jer ima papir da je lud ) provaliti vrata i upucati te? Izbosti, preklati, udariti tupim predmetom! Pa sjecamo se jos uvijek svjezeg dogadjaja iz Travnika kada je uposlenica krenula na posao ujutro i pred vratima je kreten sasjekao nozem. Mislim da je radila u Centru za socijalni rad! Pa dogadjaj isto tako u Visokom kada je u haustoru napadnuta lijecnica, neuropsihijatar mislim, majmun je zveknuo metalnom sipkom! I to pacijent! Neuracunljiv???? Ma dajte vise! Ne pije vode to. Nikada vise ne znas kada ce t
@ERDANE VIDIM DA SI CIGAN PO TVOM IMENU , I USPUT TI SE NASEREM U TA ZVALJAVA USTA I JOS TI SE NAJ.EBEMO SVIH TVOJIH NAJMILIJIH
Erdane, mozda da krenemo od tvojih? Sta kazes, da njih pokoljemo????
Klati klati sve, roditelje pohapsiti jer doprinose nemiru u Bosni.