Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve stucnjake je otjero i postavio oko sebe samo one debele sa velikim glavama i podbradcima Nije njemu i njegovim do para nego do ugovora o djelu Kadricu su djela najvaznija😂
Sram da bude sve pa i roditelje.Zao mi je djece koja niata nisu kriva a preko njih se svadaju i karijere grade od nastavnika nacelnika ministara bagro MARŠ
Kad oni izaberu podobnog a ne sposobnog, od toga se lako ne odustaje. Nadajmo se da ce pobijediti razum i zelja roditelja.
Jooj koja ste vi stoka.. Kaze srbi su ovakvi, hrvati onakvi.. Ma nema ga goreg od nas balija, sve idioti i lopovi. To posti, dzuma, Allaha mi, reko bi covjek, na ranu staviti. Fuujjj! Ima li iko normalan da izadje i riješi ovaj priblem ljudima?!