Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj ministar obrazovanja KS, to je očito bezosječajni psihopata. Kao nema novaca za djecu, za budućnost države, a ulažu u centre za starce https://www.klix.ba/vijesti/bih/dvije-opcine-otvorile-centar-za-zdravo-starenje-u-sarajevu/170904055
Bitno je da su trotoar napravili i pojeli Tops
TO je ta SDA!!! Ovako se isto i Hitler ponašao!! Nema neke velike razlike između njih!!
@odiol NIje tačno ti što ti pišeš. Nacisti su "čistili" Njemačku od komunista, mentalno i tjelesno zaostalih osoba, gejeva (pedera) i sl. a svi oni su bili Njemci!! Hitler se prema arijevcima ponašao ovako kako ti pišeš. Ponovi malo historiju/isoriju/povijest. makar danas nije teško naći nešto i pročitati.
@odiol Prvo se okomio na osobe sa poteškoćama, mentalno retardirane i invalide, jer je smatrao da su otpadak koji se treba očistiti. Nad njima su vršili eksperimente, a potom ih ubijali. Smatrani su nedostojnim svoga naroda, jer nisu bili savršeni. I ne hvali najvećeg zločinca u ljudskoj istoriji!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kasnimo za civilizovanim svijetom bar sto godina
Djeca sa poteskocama u razvoju su zaboravljena u ovom sistemu i roditeljima je zaista pretesko obzirom na same stavove i misljenja drustva o tome. Sramotno.
Nije ni Bake isho u taj vrtic, pa sta mu fali? Fino se ozenio, dobar poso...
Nista novo od kantonalnih institucija, godinama ista suplja i prazna obecanja a mi rodiditelji kao i uvijek prepusteni sami sebi.Veliko i neizmjerno hvala EDUS-u i gospodji Pistoljevic iz nadu da ce ubrzo pronaci adekvatan prostor zbog svih malisana
Pobogu uradite nesto. Ka da tim roditeljima i toj djeci nije dovoljno tesko i bez sr*nja koje im ova drzava servira svaki dan.
@SlatkiMaliPriinc Rekao bih ti da si ometen u razvoju ali ne bih da vrijedjam tu djecu. Kus s mog komentara pasce.
Pomoliće se Elmedin Konaković Kifla i za vas. Ništa se ne brinite.