Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svasta je u skolu uslo, mislim sto senprosvjete tice... Ucitelj nastavnik profesor mora da bude uzor djetetu
Kad moze domacica sa 4 razreda osnovne sjediti u upravnom odboru i voditi politiku skole (dok joj dijete ne zavrsi tu skolu)moze i policija u skole...
Djeci zabraniti mobitele unositi u učionicu,čakija može za jabuku ogulit.
To je dobro ako je to policija došla da hapsi nastavnike zlostavljače...kakvih je vecina....ukljucujuci srednje skole, a posebno fakultete....
Kad vam plasiraju mrznju plus patriotizam vi mrzite i velike ste patriote! Kad vam preporuce pelcovanje, pelcujete i sebe i djecu, još djecu zatvarate u kućne pritvore i gušite ih maskama! Hranite i sebe i djecu smećem, sve uz jeftinu laku zabavu! Kad vas pljačkaju i lažu vi šutite! Kasno je konformističke poslušne ovčice, prekasno!
Treba se tačno škola pobrinuti da se riješe slučajevi gdje roditelji napadaju učitelje nastavnike ... Onda ovi nesmiju djeci ništa reći jer odmah zove babo sa prijetnjama
Pojedini komentari najbolje pokazuju u kakvom zapravo društvu živimo, da bi se išta popravilo, potreban je kompletan restart društva. Sa ovakvim društvom bez empatije i zdravog razuma nećemo daleko.
Bolje vam je da pitate djecu i da se sa njima savjetujete jer se mogu kladiti da su pametniji od vas i neuporedivo obrazovaniji sto se novih tehnologija tice. A vi se drzite prica kako ste klikera igrali i sta vam danas fali?!
Toliko psihologa na birou. Pa zaposlite ljude da rade svoj posao. Treba nam 50 godina da očistimo ovo smeće iz podsvjesti živeći u ovoj rupi na brdovitog Balkanu.
Uglavnom super inicijativa. 👏
Nažalost, naš narod je inertan, nema neke fajde od ovih sastanaka. Potrebno je da svako radi svoj posao i da svako svakoga kontrolise, da to bude jedan zatvoreni krug kontrole u kojem niko nije pošteđen.
I bjeze li djeca s caseva hemije i biologije
Kažnjavanje djece i radnika sa psihološkog aspekta se pokazalo kao najgora moguća metoda discipline, radite na nagrađivanju najboljeg učenika ili radnika i imat ćete troduplo bolji rezultat i efikasnost
Otvoriti po jednu kasarnu u svakom kvartu, staviti po jednog drota ispred svakog ulaza!
Hajahahahahhaha srbi pucaju po sebi pa se vi usrali joj kakvi ste ocm
Lik koji u 21.st prica o batinama kao “dobroj” metodi ce da vam “nadje” nacin kako suzbiti nasilje🙈🤣 Djeca su sama bila i u tvoje vrijeme mozda i vise nego danas. Samo sto se nasilje nije gloriciciralo niti su ljudi zivjeli za lajkove.