Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj kazazovicu smeće od čovjeka
laze
ma jest sve po zakonu... ali škola je škola. Za milion drugih stvari postoji rješenje ''van zakona'', da li će ga bit za školu?
SMRT SDA I NJIHOVIM GLOOOSOOCIMO
Predstavnici Izviđača su jasno podvukli da su na vrijeme upozorili i Vladu KS i ministra Kazazovića !!! Imajući u vidu raniji program racionalizacije stiče se utisak da su ovu školu naumili rasformirati a ova izvršna presuda je samo ukazala na činjenicu da će se taj proces ubrzati !
poselamio te Sivro, kaze, citiram:"poselami mi pljosku i vidi jel jos napo koju djevojcicu ko u zivinicama" pa rekoh da ispunim obecano...kako zuti sindikat?
joj kakav sklop mozgova ajnadzic,konakovic i kazazovic
JA OD KAD SAM SE UCLANIO U SDA MENI JE DOBRO PRAVO,KUPIO STAN,IMAM DOBAR AUTO,IDEM 2X NA GODISNJI PO 15 DANA,VIKENDICA NA BJELASNICI I RECITE VI MENI JEDAN RAZLOG ZASTO JA NEBI OPET GLASO ZA SDA?