Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed ne dajte obraza,dosta su nas 3 godine ubijali sad i ovu vrstu ponizenja da ucimo njihov četnički jezik
DOBRA PRILIKA DA SELJACI NAGRNU U GRAD. KO FINANSIRA?SULJAGIC?
nije suljagic,kazu mama tvoja,i ja ispočetka nisam vjerovo al kazu ko dublje udje u nju daje vise love i onda se ti autobusi organizuju tako.Znaci redaljka na materi ti,de ti ostavi tastaturu eno neki ljudi ti se cuju tamo u spavacoj gdje ti mama spava,idi provjeri sta se zbiva pa se vrni izvjesti nas.
kmecis krmojedu? i ti sljego sa njima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A vi nikako ne krsite prava djeci tako sto ih vucate za sobom i koristite, ma jok. Ima li iko normalan u ovoj zemlji... Valjda je razlog sto vam se dopusta da tako zanemarujete djecu taj sto neko zeli da vi budete tamo u tim satorima i protestujete. Potrebni ste tu.
I sto ne protestuju roditelji u federaciji zato sto im djeca idu u odvojene skole u istoj zgradu, skolski primjer fasizma i segregacije? A ja, zbunio sam se, to je ok, zbog tog se ne treba protestovati, protestuje se kad djeca idu zajedno i uce zajedno, joj mene... Ma mrs ba svi u pm
i uče svi svetog nam savu,nebitno bošnjaci ,hrvati ili srbi,sveti sava se mora znati!De mi ti nadji u federaciji da ustaška djeca uče Aziza Alilija i Bejtulahov crn ogrtač ilahiju?!Ne serendaj vlašče umašćeno!A da negovorim da je taj entitet bio bošnjačko-hrvatski,pobili ste i protjerali ljude i nametnuli im svetog savu usmrdjenog ko i kačavenda što je bio usmrdjen i pederast!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A kazete da je R.Srpska etnicki cista, sto ne protestuju srbi iz fedrrscije za slicne probleme, dal sto ih nema ili sto ne smiju?
zato sto su svi krmojedi preselili u šumsku po naredbi pedera Karadzica i jos veceg geja Kačavende iz koje će uskoro biti protjerani ko zečevi! Ha prva oluja krene nejma više krmojeda,samo cemo sebi ostavit par uzoraka za muzeja nek naraštaji mogu gledati i čuditi se toj krvolocnoj hajdučiji koja je pobila 8.500 hiljada beba,djedova,nana i žena a od Nasera bjezali ko taj vaš djavle od krsta.
sta ti imas protiv toga da neko jede svinju, pa cijeli svijed jede svinjetinu zatucani majmune, to sto je tvoj deda poturceni srbin promjenio vjeru za veceru i sto tibje prenio svoje komplekse nema veze sa ovom temom, a sto se tuce zveckanja oruzjem i tih nebuloza samo naprijed, vise necete imati ni tih 24% fildzan drzavice...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)