Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je smjenjeni potpredsjednik skupštine,di je Salkić vajni potpredsjednik da se bore za prava Bošnjaka,šta njihova djeca izučavaju.
jel ovo imalo normalno. svaki narod na svijetu ima pravo svoj jezik zvat kako hoce. i amerikanci nemaju americki jezik nego engleski ko u vlaha nije znao. kinezi svoj jezik nezovu kinezki i da ne nabrajam. zato nepismeni dusmani nemate pravo da vi meni birate kako cu JA MOJ JEZIK ZVATI...
Pa nitko od vas muslimana ne traži da pričate muslimanski. Nazvali ste se bošnjacima, pa onda i vaš jezik je bošnjački. A u bosni žive i drugi narodi koji govore svojim jezikom.
ne mozes ti beskicmenjacima u SDA objasniti da insana ima izvan Sarajeva ... pardon od Bascarsije do Marin dvora ....
dok god u Fedreaciji ne pocnu da govore da pravoslavci/ortodoksi ne govore srpskuí nego PRAVOSLAVNI nece se pogan u sumskoj promijeniti.
@Zam Pa nitko od vas muslimana ne traži da pričate muslimanski. Nazvali ste se bošnjacima, pa onda i vaš jezik je bošnjački. A u bosni žive i drugi narodi koji govore svojim jezikom.